18. tammikuuta 2014

Pakkaspäivä

Täällä vietellään vapaapäivää kotosalla. Mulla alkoi juuri rv 28, huh miten pitkällä jo mennään! Vauvan huoneessa on parhaillaan lattiaremontti kovassa vauhdissa enkä malta odottaa lopputulosta. Valkoinen laminaatti on ollut mun unelma jo pitkään ja tän alkuvuoden aikana sellainen tulee toivonmukaan koristamaan koko meidän asuntoa! Itsehän en juuri avuksi pysty olemaan vaikka haluaisinkin, tämän viikon työharjoittelusta suoriutuminen vei fyysiset voimat ja pakko vaan viettää sohvalla koko viikonloppu. Alkuviikko meni ihan kivasti, tosin yläselkäkipu vaivasi edelleen ja paheni päivittäin aina iltaa kohden. Loppuviikosta samat kivut jatkui ja mukaan tuli runsas määrä harjoitussuppareita, jotka on tänäänkin toistuneet melkeinpä jatkuvasti.

kotikatu pakkassäällä

lauantain kävelyreissu kauppaan
Ulkona paistoi kuitenkin ihanasti aurinko ja päätin, että ehkä tää kroppa kestää yhden lyhyen kauppareissun. Käppäilin kirpeässä auringonpaisteessa kauppaan ja takaisin, vatsaa supisti koko matkan  kivuttomasti mutta kuitenkin. Nyt vietän loppupäivän sohvalla kirjojen ja leffojen parissa.

kiiviä ja banaania

smoothie
Tein äsken smoothieta välipalaksi. Pistin sekaan banaania, kiiviä, maitorahkaa ja maustamatonta jogurttia. Kuulostaa terveelliseltä ja niinhän se onkin, mutta todellisuudessa vetelin just pari tuntia sitten jäätelöä ja mun eilen leipomia mokkapaloja. :D Eilen ketutti tää selkä ja väsymys sen verran paljon, että päätin hemmotella itseäni tän viikonlopun ja herkutella mitä mieli tekee. Ainakun mun stressitasot nousee niin terveellinen ruokavalio lipsuu. Toisaalta miksi sitä aina pitäisi olla niin tiukka itsensä kanssa, varsinkaan nyt raskaana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti