25. helmikuuta 2014

Äitiysloma

Vihdoinkin se alkoi, nimittäin äitiysloma! Kävin tänään yliopistolla kirjoittamassa tentin, joka ei kovin hyvin mennyt, mutta luultavasti läpi ainakin. Mutta fiilis sen jälkeen oli niin vapautunut ja aurinkokin oli tullut esiin. Nyt olisi kurssit melkolailla suoritettu, maaliskuussa pitäisi vielä käväistä yhdellä ryhmätunnilla sekä tekemässä Liikunnan didaktiikan tentti, mikäli vielä siinä vaiheessa kykenenen. Ihanaa olla vihdoin vaan kotona. Ajatus siitä, että aamuisin voi ihan rauhassa kuulostella omaa kroppaa, että kannattaako tai huvittaako lähteä liikkeelle vai ei, tuntuu aika rentouttavalta.

Supistuksia tulee nyt istualteen, makuulteen, seisoalteen ja kävellessä. Nämä on edelleen kivuttomia, joten todennäköisesti niistä ei ole mitään haittaa. Pieni huoli on kuitenkin, mutta kai se on normaalia että loppua kohden ne supistukset vaan lisääntyvät. Mulla ei vaan kellään tuttavapiirissä ole ollut tallaista raskaana ollessaan niin oon edelleen vähän ihmeissäni.


Ylläoleva kuva on otettu mun polttareista viime vuoden heinäkuussa. Tämänhetkiset fiilikset menee aikalailla yksiin kyseisen kuvanottohetken kanssa. Älyttömän onnellisena ja odottavaisin mielin tulevasta.

Asiasta toiseen, mitähän kirjoja kannattaisi hamstrata luettavaksi nyt kun on aikaa? Mamma-aiheisia tai ihan muutenvaan lukemisenarvoisia kirjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti