23. helmikuuta 2014

Relaxed

Ollaan otettu viikonloppuna rennosti ja pidetty remontista taukoa. Mäkin oon nukkunut molempina aamuina jopa kahdeksaan asti ja vältellyt siivoamista sun muuta rehkimistä. Eilinen ilta vietettiin ystävän synttäreillä, syötiin hyvää ruokaa ja hengailtiin hyvässä seurassa. Elämän suuriimpiin iloihin kuuluu kyllä ihanat ystävät, joiden seurassa on niin helppoa ja luonnollista olla.

Tänään lähdettiin taas uimahalliin ja aamupäivä vierähtikin siellä. Mun mielialat kohosi taas huippuun, kun uiminen mahan kanssa tuntui hyvältä ja nautin kun pääsin kunnolla liikkumaan. Sää ulkona on harmaa ja kolea, mutta liikunta kyllä tekee pääkopalle niin hyvää. Uimisen jälkeen oonkin taas ollut niin loppu, että oon löhöillyt kotona. Tehtiin ruokaa, katsottiin elokuvaa ja aloittelin tenttiinlukua. Tiistaina olisi viimeinen tentti, jonka jälkeen voinkin onnellisesti toivottaa itselleni rentouttavaa äitiyslomaa! Mutta vielä pitäisi viimeinen rutistus tehdä lapsen psykologisen kehityksen parissa. Huomenna ajattelin herätä aikaisin lukemaan ja mennä ehkä kirjastoon, mikäli kotona ajatukset meinaa harhailla muiden juttujen pariin.


Oon myös tehnyt itselleni suunnitelmia alkavaa äitiyslomaa varten. Vauvan saapumiseen on todennäköisesti vielä monta viikkoa ja kun mulla kohta on aikaa puuhastella (mikäli kuntoa riittää) ajattelin hoitaa seuraavat asiat to do- listalta pois roikkumasta:

1. Ensimmäiseksi alan selvittelemään hääpukuni myyntiä, ajattelin viedä sen myytäväksi käytettyjen hääpukujen liikkeeseen.

2. Mulla on kasa käyttämättömiä vaatteita ja kenkiä varastossa, ne pitäisi viedä kirppikselle myytäväksi. Pitäisi vaan selvittää mistä olisi kannattavinta pöytä vuokrata.

3. Kunhan lattiat on parin viikon päästä toivottavasti valmiit, siirryn lipastojen ja kaappien kimppuun siivoamaan. Turhat tavarat roskiin ja tarpeelliset järjestykseen!

4. Maaliskuisiin häihin tilaamani mammamekko saapui juuri ja se oli onneksi täysin sopiva, helmasta vaan pitäisi lyhentää jonkun verran. Se on ilmeisesti tarkoitettu korkokenkien kanssa pidettäväksi, mutta korkokengillä kävely ei ihan hirveästi nappaa tämän mahan kanssa, joten lyhennys on pakko tehdä. Mekon seuraksi pitäisi lähteä metsästämään myös jotkut nätit ballerinat, joita voisi käyttää ensi kesänä muutenkin.

5. Pitäisi tehdä kunnon lista kaikesta vauvatarvikkeesta mitä meiltä vielä puuttuu ja hommata loputkin. Sekä tietysti sisustaa lastenhuone valmiiksi.

6. Mutta tärkein kaikista: aion lukea paljon kirjoja ja katsella elokuvia peiton alla sekä liikkua niin hyvin kuin pystyn. Antaa itseni viimein (ja vielä vähäksi aikaa) oleskella ilman sen suurempaa vastuuta sekä kerätä voimia kevään mieletöntä elämänmuutosta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti