20. helmikuuta 2014

Uudet hiukset

Viime yö meni melko vähillä unilla, vessassa sai ravata jatkuvasti eikä missään asennossa nukkuminen tuntunut hyvältä. Aamulla väsyneenä painelin Helsinkiin ja kampaajalle. Mun hiustenkasvu on raskausaikana kiihtynyt melkoiseen tahtiin. Joulukuun alussa leikattu otsatukka oli hetkessä jo silmillä, joten päätin luopua siitä nyt. Suunnittelen pääseväni seuraavan kerran kampaajalle vasta ennen ristiäisiä ja siksi halusin nyt mallin, jota ei tarvitse olla jatkuvasti leikkaamassa.

before
Oon jo jonkin aikaa joutunut pitämään otsatukkaa pinnillä kiinni sivussa tai ylhäällä. Tukan väri oli kellertynyt ja omaa tummempaa väriä kasvanut jo reippaasti tyvestä.

after
Ei pistetty tälläkään kertaa pohjaväriä ollenkaan vaan ainoastaan raitoja koko päähän. Mun toiveissa oli saada hopeampaan sävyyn vivahtava tukka, mutta mulla on sen verran punapigmenttiä pohjalla että se taittuu helposti vaan kultaiseen. Hopeashampoon käyttö vaan säännöllisemmäksi tästä lähtien, niin välttyy liialliselta keltaisuudelta. Suoraan tyvestä lähtevissä raidoissa on se hyvä puoli, että tyvikasvua ei huomaa niin selkeästi. Tukka sai pitkästä aikaa hieman rikotumman lookin ja suoran otsatukan sijaan päädyttiin sivuotsatukkaan.

Nyt on ihanan freesi ja uudistunut olo! Pienet uudistukset tekee aina ihmeitä, sekä ulkonäölle että mielelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti