27. maaliskuuta 2014

37+0

Tänään mahassani asustaa täysiaikainen vauva, 37 raskausviikkoa täynnä!

Tulin juuri neuvolasta, jonne raahauduin viimeisillä voimillani. Oon nimittäin neljättä päivää nyt kovassa flunssassa. Muhun iski sen Tampereen reissun jälkeen joku pöpö ja koko viikko mennyt sängyllä ja sohvalla maaten, Mustat lesket -maratonin parissa. Kurkkuun sattuu, räkä valuu ja yskittää välillä niin paljon ettei meinaa saada happea. Kun vaan sais tän taudin karkotettua ennenkun vauva päättää lähteä syntymään, ei meinaan ihan hirveästi olisi voimia nyt synnyttää.

Neuvolassa mittailtiin vatsan kasvua, pojan arveltiin tällä hetkellä olevan jo hieman yli 3 kg eli normaalikokoinen vauva edelleen. Poitsu oli laskeutunut ihan alas ja pää oli melkein täysin kiinnittynyt, jotain pientä liikettä sai vielä aikaan. Sykettä se nostatteli ensin vähän huolestuttavan korkeaksi, mutta rauhoittui sitten normaalitasolle.

Sieltä se siis on kohta tulossa, mun oma veikkaus on että ihan laskettuun aikaan ei keritä. Kunhan saisin vaan itseni terveeksi ensin, niin sitten poika saisi mun puolesta tulla vaikka samantien. Alkaapa olla jännää, kohta tavataan <3

2 kommenttia:

  1. Ihana Blogi sulla. Mäkin odotan jo kovasti vauvan tuloa, vaikka mulla vielä odotettavana 10 viikkoa enemmän kuin sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ja tsemppiä sinnekin loppuodotukseen :)

      Poista