29. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen lauantai


Tänään on ollut pitkästä aikaa ihanan rento lauantai. Lattiaremontti on valmis, eikä viikonloppuja tarvitse enää käyttää siihen. Heräsin aamulla kuitenkin jo kuudelta ja koska viiden päivän sairastamisen jälkeen tunsin vihdoinkin oloni paremmaksi, oli pakko heti aamupalan jälkeen alkaa siivoamaan. Päivällä lähdettiin tuonne aurinkoiseen säähän käppäilemään. Jaloissa uudet Niken Air Maxit, jotka ostin viime viikolla. Oon niin ihastunut niihin ja lisäksi ne on superhyvät jalassa. Kevään vaunulenkkejä  odotellessa!

Mun on tehnyt niin mieli sushia koko raskauden ajan, mutta koska merilevät ja lohet ei ole olleet vaihtoehtoja, oon vältellyt sushiravintoloita kokonaan. Nyt kuitenkin päätettiin mennä katsomaan, mitä muita vaihtoehtoja siellä olisi tarjolla. Päädyin syömään kana- ja avokadotäytteisiä susheja ja ai että oli niin hyvää!

Käveltiin melko pitkään kaupungilla ja useampaan kertaan piti kyllä pysähdellä, kun tunsin miten pikkupoitsu oikein porasi tietään alemmaksi. Viikon makoilun jälkeen oli kyllä ihana kävellä ja nyt tuntuukin jaloissa taas siltä kuin olisi ollut pitkällä juoksulenkillä. Supistuksia tulee epäsäännöllisesti liikkeessä ja levossa, mutta kipeitä ne ei kuitenkaan edelleenkään ole.


Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti