8. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen kesähuoneAuringonvalon sävyttämiä kuvia meidän kesähuoneesta eli parvekkeelta! Ilmat alkoi lämmetä muutama viikko sitten ja pistettiin parveke kesäkuntoon. Kalusteet on hankittu alunperin meidän edelliseen kerrostaloasuntoon, jossa oli neliönmuotoinen parveke. Nykyinen parvekkeemme on pitkulainen, mutta pienellä sommittelulla kalusteet mahtuu ihan kivasti tilaan. Ihanaa vihdoinkin omistaa lasitettu parveke niin voi vapaasti laitella mattoja, tyynyjä ja vilttejä pelkäämättä että ne menee pilalle. Meidän Gunvaldin raapimispuu näyttää mielestäni hyvältä ainoastaan parvekkeella, sisällä se on melkoinen huomiotaherättävä hökötys. Puu on kuitenkin kissallemme tärkeä ja parvekkeelle se sopii mielestäni ihan hyvin, sieltä on kiva katsella lintuja. Yksi mitä parvekkeelta toistaiseksi puuttuu täysin on kesäkasvit! Mä en ole mikään varsinainen viherpeukalo, joten ensiksi pitäisi miettiä millaisia kasveja kannattaisi hankkia ja mitä olisi lisäksi helppo pitää hengissä.

Oon kyllä varsinainen hormonimamma tällä hetkellä. Koko eilisen päivän fiilis oli suoraansanottuna masentava, ahdisti oma kroppa ja tämä odottaminen. Makoilin sängyssä ja toivoin vaan, että vauva lähtisi jo syntymään. L tuli töistä kotiin ja yritti saada mua piristymään huonoin tuloksin. Lopuksi se sitten ilmoitti, että nyt lähdetään Ikeaan, jotta mun mieli piristyisi. L vihaa Ikeaa yli kaiken, joten tää oli sille aika iso juttu. Ei mun mieliala huippuun sillä reissulla kohonnut, mutta sainpahan vähän muuta ajateltavaa ja mukaan tarttui jotain pientä, mm. nuo parvekkeen pinkit tyynyliinat. Tänään aamulla kun heräsin, oli hormonimyrsky hieman laantunut ja tänään on jopa hymyilyttänyt. Oon ollut liikenteessä, kävin ostamassa eteiseen uuden maton ja syömässä. Nytkin on ihan kiva mieli. Todellakin outoa ja hieman pelottavaa, miten mielialat voi heitellä näin paljon kahden päivän välillä ilman että olosuhteet muuttuu miksikään. Toivottavasti vältyn pahimmilta hormonimyrskyiltä vauvan syntymän jälkeen.

2 kommenttia:

 1. Hei, et ole ollenkaan ainoa noiden hormoonimyrskyjen kanssa.. Täältä yksi ilmottautuu!

  Ihanan pirtsakka parveke, varsinkin nuo tyynyliinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kuulla etten ole ainut jolla mielialat saattaa heitellä, kai se vaan kuuluu asiaan! :) munkin mielestä parvekkeesta tuli kiva, viihtyy mielellään tulevana kesänä esim. vauvan nukkuessa :)

   Poista