12. huhtikuuta 2014

Linkitä blogisi

meidän pieni kurkkija

Oon jo jonkin aikaa yrittänyt etsiskellä lisää mielenkiintoisia blogeja luettavaksi ja nyt kun odottavan aika tuntuu suorastaan matelevan, olisi mulla hyvin aikaa tutustua uusiin blogeihin.

Pistä siis kommenttiboxiin vähän infoa minkätyylistä blogia kirjoitat ja liitä linkki blogiisi niin pääsen tutustumaan! Omaan elämäntilanteeseen ja kiinnostuksenkohteisiin osuvat parhaiten aiheet lifestyle, äitiys, lapset, treenaus ja sisustus.

2 kommenttia:

  1. 21 vuotias äiti etelä-suomesta kirjoittelee lifestyle tyylistä blogia! Blogissa löytyy juttua laidasta laitaan, oman talon sisustusta pienellä budjetilla, kotiäidin arkea 1v 2kk pojan kanssa, kokkailua, valokuvaamista ja treenailua. Lisäksi seurataan pallomahan kasvua, sillä toisen lapsen la on syyskuussa :) Tervetuloa!

    h-ihanaelama.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

    Nuoren mutsin hengähdystauko. Nettipäiväkirja elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, kuvia, askartelua, ajatuksia.

    VastaaPoista