19. toukokuuta 2014

Kiireisiä päiviä


Huomenta!

Viime viikon aikana ei tullut päiviteltyä blogia ollenkaan, koska aika ei yksinkertaisesti tunnu riittävän. Oma aika on aika kortilla, arkipäivisin saan yleensä aamuisin hengailla muutaman tunnin itsekseni, kun pojalla on tapana nukkua vähän kunnollisemmat unet. Tuo ylimääräinen oma aika vaan tuntuu menevän aamupalan syöntiin ja yleiseen häsellykseen kotona. Päivisin ollaan yleensä vaunukävelyllä kaupoilla ja iltaisin pikkuherralla on kyllä tapana pitää meidät aika täystyöllistettyinä.

Viikonloppu sujui melko kiireisissä merkeissä ja olo ei ole mitenkään erityisen levännyt. Meillä kävi viikonlopun aikana paljon vierailijoita ja lisäksi vietettiin koko lauantaipäivä Jumbossa ostoksilla. Käytiin iltaisin normaalia myöhemmin nukkumaan koko perhe ja ostoskeskuksessa poika nukkui vaunuissa niin pitkät pätkät unia, että meni kyllä seuraavan yön unirytmit ihan sekaisin. Näiden kuluneen kolmen viikon ajan meillä on nukuttu sikeästi yöt, heräten kahden jälkeen syömään, mutta viikonloppuna pinnäsängyssä tapitti kyllä niin virkeät silmät että. Onneksi tunnuttiin päässeen taas nopeasti takaisin arkirytmiin, kun viime yö meni taas normaalisti yhdellä yösyötöllä ja kuuden aikaan heräiltiinkin sitten jo aamutoimiin. Musta on jotenkin tosi tärkeää pitää tietynlaista rytmiä päivissä, vaikka se sitten tulevaisuudessa tarkoittaisikin aamukuuden heräämisiä myös viikonloppuisin. Se selkeyttää jotenkin tosi paljon päiviä ja tuntuu, että itsekin oon paljon virkeämpi kun unirytmi menee samalla tavoin päivästä toiseen.

Kesä on saapunut ja kunhan poika tuolta herää niin lähdetään ulkoilemaan. Ajateltiin reippailla mun äidin luokse tänään. Ihanaa, enää puolitoista viikkoa niin ollaan koko perhe lomalla! Hurjia lomasuunnitelmia ei ainakaan vielä ole tiedossa, muutakuin ristiäiset kesäkuun puolessa välissä sekä mun kampaajakäynti Helsinkiin. Ollaan suunniteltu, että sen 2,5 tuntisen kampaajakäynnin ajan L lähtisi jonnekin kävelylle pojan kanssa Helsingissä ja mä pumppaisin heille varalta maitoa mukaan. En ole vielä kertaakaan kokeillut maidon pumppausta, olisi varmaan tällä viikolla jo hyvä kokeilla tarjota rintamaitoa myös pullosta nähdäkseni miten poika pullon hyväksyy. Sen verran hyvin tuntuu tuo imetys sujuvan tällä hetkellä, että nyt uskaltaisikin jo kokeilla myös pulloa, jotta mäkin pääsisin välillä aina vähän itseksenikin jonnekin. Tähän asti oon ollut vielä jatkuvasti pojan kanssa ja vaikka ajatus pienestä irtautumisesta mua vielä vähän hirvittääkin, niin meinaan kyllä vaan uskaltaa. Tekee hyvää mullekin käydä välillä jossain ihan yksin ja onhan pojalla pappa (isä), joka osaa jo hoitaa häntä ihan mahtavasti.

Kysymys: Mistä mahtaisi löytyä kivoja juhlavaatteita vauvoille? Kokoa 62. Ollaan menossa parin viikon kuluttua häihin ja pojan asu vielä puuttuisi.

2 kommenttia:

  1. Halosella ja Jesper&Juniorissa on hyvä valikoima lasten juhlavaatteita. Jos haluaa päästä halvemmalla niin ainakin Lindexillä on yks kiva juhlabody ja H&M:lläkin jotain. (ks. Nettisivut!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkistä, pitää mennä katselemaan! :)

      Poista