25. kesäkuuta 2014

Aamupäivä meidän matkassa

Kello on 6.20 aamulla, kun herään vierestäni kuuluvaan kitinään. Milton availee silmiään vielä unisena, oon siirtänyt sen viereeni klo 4 syömään ja siihen se on jäänyt nukkumaan. Milton syö, väläyttelee muutamat iloiset hymyt ja sitten noustaan ylös aamupesuille.


Puetaan vaatteet päälle, maanantaina ostettu alebody leopardikuviolla pääsee ensimmäistä kertaa päälle ja ihastelen kuinka hyvin se sopii pojalle.


Kun poika on syönyt ja pukeissa, vetäisen itselleni päälle ensimmäisenä käteen tarttuvat kotivaatteet.


Siirrytään keittiöön. Mä alan väsäämään itselleni aamupalaa Miltonin ihmetellessä sillä aikaa sitterissä roikkuvia lelujaan.


Jääkaapilla mua odottaa vastassa toinen nälkäinen kaveri. Märkäruoat on loppu, kaadan Gunvaldille naksuja lisää vaikka yleensä annetaan niitä vaan iltaisin. Se katselee hetken ihmeissään, mutta koska muuta ruokaa ei näy eikä kuulu, tassuttelee se viimein syömään.


Milton istuskelee sitterissä, mä alan syömään aamupalaa. Mun peruspöperöt: tuoremehua, kahvia, 2 kokonaista munaa + 1 valkuainen paistettuna, puuroa mehukeitolla ja goji- sekä mulperinmarjoilla.


Milton alkaa hieroskelemaan väsyneen oloisena silmiään, joten siirrän sen sohvalle. Siihen se simahtaakin samantien. Gunvald menee vahtimaan pojan unta. Mä selailen nettiä läppärillä ja juon samalla vielä toisen kupin kahvia.

Puolen tunnin kuluttua Milton herää vatsanväänteisiin, eikä sen jälkeen saa enää unta. Kantelen sitä sylissä, ajoittain sillä vääntää mahassa ja se saa aikaan itkua. Syötän Miltonin ja soitan sitten pojan famolle ja sovitaan kahvitreffit klo 11.15 keskustaan.


Laitan Miltonin sitteriin, jotta saisin laitettua itseni lähtökuntoon. Se nukahtaakin siihen samantien. Siirrän kahvitreffejä puolella tunnilla eteenpäin, koska en raaski heti herättää poikaa unilta. Syön hieman eilen tehtyä ruokaa.


Laitan itselleni vähän meikkiä ja puen päälle farkut ja Cubuksesta ostetun alepaidan. Kun olen valmis, on Milton jo hereillä ja syötän sen vielä ennen lähtöä.


Laitan Miltonin lähtökuntoon. Seppälästä ostamani 62-koon huppari ei enää ole liian iso, joten puetaan se päälle ensimmäistä kertaa. Poitsu naureskelee mun pukiessa sitä, maha ei enää tunnu vaivaavan.

Lähdetään keskustaan. Käydään kahvilla ja sen jälkeen muutamassa vaatekaupassa. Yritän etsiä 62-kokoisia yöpukuja, mutta Kappahlissa ja Lindexillä on vaan yöpukuja, joista puuttuu jalkaosa. Milton on koko ajan hereillä vaunuissa, välillä kitisee kun ei jaksaisi olla vaunuissa varsinkaan sisällä kaupoissa.


Citymarketista tarttuu mukaan vaippoja, kosteuspyyhkeitä, kissanruokaa ja Tuttan sininen yöpuku, jossa on nyt ne jalkaosatkin. Tullaan kotiin, Milton syö ja nukahtaa sohvalle. Aletaankin jo odotella pappaa töistä ja salilta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti