13. kesäkuuta 2014

Unia, siivousta ja juhlajännäilyä


Napsin meidän eilisaamusta kuvia samalla kun touhuttiin. Aamulla poitsu hengaili tuttuun tapaan keittiön pöydän päällä sitterissä ja mä söin samalla aamupalaa. Yritin saada aamun hymyjä kameraan, mutta kamera taisi olla liian jännittävä kapistus, kun ilme vakavoitui samantien kun se tuotiin kasvojen eteen.


Päivä oli viileämpi ja sateinen niin meilläkin nukuttiin päikkäreitä paljon paremmin, mitä edellisinä lämpiminä päivinä oli nukuttu. Tuntuu, että pientä harmittaa kaikki aina eniten lämpiminä päivinä ja sateiset päivät ollaan tyytyväisiä. Pistin vaunukopan parvekkeelle ja poika nukkui siellä tyytyväisenä muutamat parin tunnin päikkärit.


Meidän Gunvaldkin köllötteli pojan seurana parvekkeella.


Mä kyllästyin totaalisesti mun vanhaan rintapumppuun, koska sen kanssa sai aina tehdä niin hirveästi töitä ja käyttää kaikki voimat, että sai jotain pumpattua ulos. Päätin, että meen nyt ostamaan itselleni kunnon pumpun ja jätin pojat hetkeksi kotiin ja lähdin metsästämään Aventin manuaalista pumppua, josta olin kuullut paljon hyvää. Pumppu löytyi ja pari uutta tuttipulloa pojalle. Käväisin samalla lähistöllä olevalla lastenvaatekirppiksellä, mutta kaikki vaatteet tuntuivat olevan sen verran kulahtaneessa kunnossa, ettei sieltä mitään meille löytynyt.


Sitten siivoiltiin kotona sunnuntain ristiäisiä varten. Poitsu ihmetteli tohinaa ja äiti ja pappa hääräsi ympäri kämppää. Illalla lähdettiin koko perhe vaunulenkille raikkaaseen ilmaan ja taas poitsu nukkui tyytyväisenä koko matkan. Kyllä se sade ja viileä ilma vaan tekee ihmeitä meidän lapsosen unenlahjoille!

Sunnuntaina vietetään siis pojan/poitsun/pikkumiehen/pojken ristiäisiä ja päästään julkaisemaan kaikille meidän pojan hieno nimi! Tähän asti ollaan menty salailulinjalla ja kutsuttu häntä oikealla nimellä vain kotona. Jännä nähdä mitä ihmiset nimestä tuumaa. Meidän mielestä se on huippu nimi ja sopii meidän pojalle kuin nenä päähän, mutta varmaan ainakin meidän suomenkielisille läheisille aika vieras nimi, ruotsinkielisille luultavasti vähän tutumpi. Pientä juhlastressiä ilmassa juuri nyt, käytiin tänään kaupassa ostamassa leipomisjuttuja ja muita tarjottavia ja nyt mä alankin vääntämään kakkupohjia valmiiksi jääkaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti