1. kesäkuuta 2014

Häävieraina


Oltiin eilen juhlimassa ystäviemme häitä ja poika pääsi viettämään ensimmäisiä juhliaan myös. Kirkossa hän nukkui tyytyväisenä koko toimituksen ajan ja ennen juhlaa käväistiin vielä kotona syömässä ja vaipanvaihdossa. Juhla alkoi illansuussa, joten vähän jännitin miten meillä menee kun iltaisin pojalla on tapana olla vähän levottomampi, mutta pärjättiin hyvin.


Suuresta ihmismäärästä ja puheensorinasta johtuen ei poika sitten nukahtanutkaan, kun vasta juuri ennen kotiinlähtöä, joten hän halusi ehdottomasti olla sylissä koko juhlan ajan. Tietysti nälkä iski juuri silloin, kun meillä muillakin alkoi ruokailu, mutta saatiin kuitenkin kaikki kolme lopulta syötyä! Meillä oli onneksi kummit paikalla, joten pari varasyliä oli myös tarjolla niin saatiin pappan kanssa kahvitkin juotua. Juhlissa oli mukavan rento meininki, joten ei tarvinnut ottaa paineita, vaikka saikin hoitolaukun kanssa hääriä ympäriinsä vähän väliä. Bändin alettua soittamaan nousi volyymi sen verran kovaksi, että päätettiin lähteä kotiin nukkumaan.


Mä en itse löytänyt mistään kivaa mekkoa, joka olisi mielestäni istunut mun päällä tällä hetkellä tarpeeksi hyvin ja ollut lisäksi imetysystävällinen. Päädyin siis ostamaan maxihameen ja siihen sopivan topin Zarasta ja bleiserin Lindexistä. Oli kyllä niin kiva kihartaa hiukset ja meikata pitkästä aikaa! Pitäisi vissiin tehdä sitä aina välillä muutenkin, niin tuntisi itsensäkin nätiksi vähän useammin eikä pelkästään juhlapäivinä. Tuntuu vaan, että energia ja huomio on viime aikoina kaikki luonnollisestikin kohdistunut poikaan ja mennyt itsestä huolehtimisen suhteen vähän siitä mistä aita on matalin.. Pojalle hommasin Polarn O. Pyretistä kauluspaitabodyn ja neuletakin, Lindexistä farkut (vähän vielä kasvunvaraa niissäkin) sekä ylisöpön punaisen kravaatin, mikä bongattiin Sokoksella. Kyllä oli äidin muru niin komeana!

Tänään ajateltiin lähteä kantoreppuilemaan Ikeaan. Tavoitteena olisi löytää edullisia tarjoiluastioita yms. ristiäisiä varten. Huomenna olisi sitten Helsingin reissu tiedossa, mulla kampaaja ja pojilla kahdenkeskistä laatuaikaa kaupungilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti