27. kesäkuuta 2014

Miltonin kastelahjat

Saatiin ihania kastelahjoja perheeltä ja ystäviltä. Tarpeellisia ja monipuolisia lahjoja. Näiden lisäksi saatiin mm. rahaa yhteiseen liikkumiseen ja H&M-lahjakortti.


Stokken Tripp Trapp -syöttötuolia toivottiin itse, oon kuullut tästä paljon hyvää ja oltaisiin viimeistään syksyllä muuten itse hankittu se. Tuolille ei vielä muutamiin kuukausiin ole käyttöä, mutta kasattiin se jo odottelemaan istujaansa. Ja onhan se tyylikäs! Mukana saatiin myös alussa tarvittava Baby Set.


Grimms Bästa Sagor -kirja. Paksu ruotsinkielinen satukirja Miltonille. Tarkoituksena on, että minä lukisin tulevaisuudessa satukirjat suomeksi ja L ruotsiksi. Tämä onkin meidän ensimmäinen satukirja.


Pentikin suloiset ensimuki ja -lautanen. Musta on kiva, että Miltonilla on omat vähän arvokkaammatkin astiat jo valmiina. Jämäkämmät kuin muoviastiat ruokaillessa ja säilyvät hyväkuntoisina pitkän aikaa.


Siniset vauvojen Converse -tossut. Ihan pakko hankkia -juttu, kiva että saatiin ne jo nyt! Koko on 20, vielä isot Miltonin jalkaan, mutta syksyllä alkavat olla jo sopivat ja kiva käyttää näitä sitten kun Milton osaa jo istua. Näissähän on siis pehmeä pohja, eli tarkoitettu käytettäväksi ennen kuin osaa kävellä.


Ferrari -lelu valmiina odottamassa tulevaisuuden leikkejä. Tulee varmasti olemaan mieluisa.


Säilytysputkilo kastetodistukselle, ensikiharalle ja -hampaalle. Hauska lahja, jota on kiva säilyttää hamaan tulevaisuuteen muistojen kera.


Pieni söpö vaaleansininen kenkä, johon Milton voi sitten alkaa keräilemään ensimmäisiä kolikoitaan säästöön.


Lisäksi mun autoon tarpeellisia varusteita. Aurinkosuoja ikkunaan, potkusuoja penkille sekä peili auton takaosaan, jotta näen lapsoseni ajaessani (viimeksi kun ajeltiin kahdestaan, sorruin liian monta kertaa vilkuilemaan taakseni...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti