23. kesäkuuta 2014

Sohvapöytä eurolavoista

Näitä eurolavoista tehtyjä huonekaluja on nyt näkynyt aika monella ja innostuimpa minäkin haaveilemaan niistä kasatusta sohvapöydästä. L teki meille pöydän pari viikkoa sitten ja lopputulos oli juuri sellainen mitä toivoinkin.

Pöytään tuli kaksi lavaa päällekkäin, jotka kumpikin sahattiin hieman pienemmiksi. Täysinäiset lavat olisivat olleet liian isoja meidän olohuoneeseen, nyt jää tilaa liikkuakin. En halunnut pöydästä täysin valkoista, mutta sitä maalattiin kuitenkin hieman vaaleammaksi kuin mitä alkuperäinen väri olisi ollut. Pöydän pinnasta halusin mahdollisimman aidon ja puisen, joten jätettiin monien suosima lasi laittamatta pöydän päälle. Nuo raot on mun mielestä vaan kiva ekstra enkä nähnyt lasia kovin lapsiperheystävällisenä ratkaisuna. Pöydän alle lisättiin pyörät, jotta sitä on helppo siirrellä. Oon niin tyytyväinen lopputulokseen ja suunnittelen jo seuraavia lavahuonekaluja, sängynpääty ja parvekesohva voisi esimerkiksi olla aika hienot!

9 kommenttia:

 1. Tuli mieleen kysymys: milloin olette menneet naimisiin? Millaiset häät olivat? Suoritettiinko vihkiminenkin kahdella kielellä? Voisitko tehdä teidän häistä postauksen kuvien kera? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mentiin naimisiin viime vuoden elokuussa :) Meillä oli ihanan rennot häät maaseudulla lähisukulaisten ja ystävien kera. Vihkiminen oli kokonaan suomeksi, sillä mun ja L:n yhteinen kieli on suomi niin se tuntui jotenkin luontevimmalta :) Voisin toki tehdä postauksen meidän häistä, hyvä idea!

   Poista
 2. Minäkin olen ihastellut etenkin näitä lavoista tehtyjä sohvapöytiä. Mutta ihmettelen, mistä lavat on hankittu? Voinko marssia lähikaupasta niitä pyytämään? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatiin lavat tuttujen kautta, mutta oon ymmärtänyt että niitä voi ihan hyvin mennä kyselemään esim. k-raudan tyyppisistä kaupoista jos vaikka antaisivat pois! :)

   Poista
 3. Heippa! Itse aloitan tässä myös sohvapöytäprojektia eurolavoista. En itsekkään halua täysin valkoista pintaa ja tämä teidän tekemä näyttää juuri siltä, mitä itse olen kaavaillut päässäni. Mitä maalia käytitte siis tämän teossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tässä on käytetty ensin Tikkurilan Otex tartuntapohjamaalia ohuesti, jonka jälkeen hiottu, sitten Tikkurilan Empire kalustemaalia ohuesti ja sitten taas hiottu. Eli maalia melko vähän ja sitä hiomista!! :)

   Poista