25. heinäkuuta 2014

Mökkilomalle kassien kanssa


Tämä päivä on kulunut yhdessä hujauksessa. Aamulla käytiin kirjastossa hakemassa vähän lukemista ja sitten aloinkin pakkailemaan tavaraa meidän mökkireissua varten. Huomenaamulla lähdetään ajelemaan ja takaisin tullaan keskiviikkona. Ihan kuin oltaisiin lähdössä vähän isommallekin reissulle.. Aloitetaan nyt vaikka noista vauvanvaatteista, niitä kertyi nyt vähän joka lähtöön. Eihän me nyt oikeasti tarvita tuollaista määrää vaatteita, vaikka puklailuja sun muita tulisikin usein. En vain osannut päättää mitä pakkaan niin laitoin kaikkea kivaa. Varmaan nuo shortsit ja hihattomat bodyt tulee pojallekin eniten käyttöön, mutta pitihän nyt varautua vähän lämpimimmilläkin vaatteilla. Jotain tuosta tosin kannattaisi varmaan laittaa takaisin kaappiin, en kai nyt sentään farkkuja pue lapselle mökille päälle kun itsekin aion hillua verkkareissa?! Hyvin oon taas ajatellut..

Itse en suinkaan lähde liikkeelle pelkkien bikineiden ja purnukoiden kera, vaan vielä on yksi iso kassillinen mökkivaatteita mulle. Lisäksi tietysti L:n vaatteet, pyyhkeet ja vuodevaatteet, sitteri, amme, vaunut, vaipat sun muuta tarpeellista. Huhheijaa, karavaani kulkee huomenna! Mutta ihanaa päästä viettämään vähän relax-lomaa. Sauna ja palju odottaa sekä tietysti paras seura eli mun pojat.

2 kommenttia:

  1. Hih hih. Me selvittiin neidin kanssa yhdellä yhteisellä kassilla, siis vaatteiden osalta. Sen lisäksi vaipat, vaunut ja sitteri.. ei ihan pienellä enää pärjää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ihan samanlaisella varustuksella voi lähteä kuin ennen :D Kyllä mekin oltaisiin voitu lähteä matkaan vähän pienemmällä vaatevarustuksella, ehkä ensi kerralla osaan pakata vähän vähemmän :)

      Poista