24. elokuuta 2014

Äidin omaa aikaa ja vaatekaappipohdintoja

Tällä viikolla on tullut vietettyä omaa aikaa ihan kivasti. Alkuviikosta kävin Helsingissä hoitelemassa hääpuvun myyntiasioita (puku pian tulossa myyntiin!) ja samalla istahtamassa kampaajan tuoliin. Syksyisin mun tekee aina mieli vähän uudistaa hiuksia ja pistettiin nyt tyveen vähän tummempaa väriä sekä hiuksiin muutamia tummia raitoja, muuten entinen vaalea pysyi. Kivaa vaihtelua täysblondiin kesätukkaan. Helsingin reissuun hurahtikin sitten kahdeksan tuntia ja oli kiva välillä viettää omaakin päivää.

Lisäksi oon käynyt muutamia kertoja salilla taas tällä viikolla. Pyrin käymään sen kolme kertaa viikossa, mutta tällä viikolla on ollut niin paljon tekemistä että kerkesin vaan kaksi kertaa salille ja yhtenä päivänä tuli lisäksi tehtyä juoksulenkki. Tällä hetkellä olisi energiaa treenata enemmänkin, mutta perheen ehdoilla mennään nyt ja liikutaan silloin kun siihen on mahdollisuus.


Syksyyn siirryttäessä oon kaivellut vanhoja syysvaatteitani esiin ja pakko sanoa, että aika vähissä tuntuu  mun syysvaatevarastot olevan. Viime syksynä en raskauden vuoksi uusia vaatteita juuri ostellut ja tällä hetkellä tuntuu, että kaapissa on vaan vanhoja vaatteita. Nyt mennään kuitenkin säästölinjalla tämä syksy ja niitä vanhoja vaatevarastoja on vaan pakko hyödyntää. Poika tarvitsee pian turvaistuinta yms. muuta ja syysvaatteetkin on vielä suurimmaksi osaksi ostamatta kun tämänhetkisistä vaatteista hän kasvaa pian taas ulos. Jos jää yhtään ylimääräistä niin muutaman paidan ja ainakin farkut olisi kiva saada omaankin kaappiin.


Tällä hetkellä tykkään kulkea rennoissa vaatteissa ja vuosi sitten ostetut kukkahousut ja rento t-paita sopivat vielä tämänpäiväiseen lämpimään keliin. Mulla on nyt vihdoin tipahtanut paino kilon alaspäin ja muutoksen huomaa vanhoissa housuissa hyvin, kiristävät yhä vähemmän ja istuvat paremmin kuin esimerkiksi kuukausi sitten. On jännä miten paljon mielialaan ja motivaatioon voi yhden kilonkin tippuminen vaikuttaa. Tuntuu, että näiden raskauskilojen tiputtaminen on ollut todella työlästä, vaikka kuinka on siistinyt ruokavaliota ja liikkunut ja nytkun viimein oon saanut taas yhden kilon alaspäin, on taas ihan hirveästi energiaa jatkaa terveellisellä linjalla! Kolme kiloa vielä mun tavoitteeseen eli lähtöpainoon. Eli täältä tullaan. Hitaasti, mutta varmasti.

2 kommenttia: