28. elokuuta 2014

Ensimmäistä kertaa muskarissa
Tänään se alkoi, nimittäin musiikkileikkikoulu. Ensimmäisten kaapista vastaan tulevien vaatteiden sijaan oikein mietin mitä pistäisin itselleni päälle ja pojan vaatteetkin piti katsoa kunnolla, päälle piti pukea jotain kivan näköistä mutta rentoa. Yritin saada Miltonia nukkumaan kunnon aamupäiväpäikkärit, mutta unet oli max puoli tuntia ja sitten jo kuuluikin huhuilua pinnasängystä. Syötiin soseet ja juotiin maidot, vaatteetkin vaihdettiin pulauttelujen varalta vasta juuri ennen lähtöä. Lähdettiin matkaan tapamme mukaan viime tingassa ja musiikkiopistolle kaahattiin muutamaa minuuttia vaille tunnin alkua.

Tarkemmin sanottuna vanhemman ja vauvan yhteinen muskaritunti kesti 45 minuuttia. Aika meni nopeasti, mutta meidän poitsun maireasta haukottelusta kesken tunnin ja en jaksa olla sylissä -ähinästä päätellen aika oli ihan riittävä. Nähdään kovin harvakseltaan muita lapsia, joten Miltonin kiinnostus taisi ensimmäisellä kerralla kohdistua enemmän muihin naamoihin kuin laululeikkeihin.

Tunnista jäi hyvät fiilikset ja uskon, että muutaman kuukauden päästä ollaan jo vähän paremmin mukana leikeissä ja lauluissa. Ja ehkä pojaltakin irtoaa sitten enemmän hymyä ja innostuneita hihkaisuja. Mulla oli fiilis vähän kuin ensimmäisenä koulupäivänä, koko juttu oli niin uutta ja vähän jännittävääkin. Minä istumassa siellä, oma lapsi sylissäni, muiden äitien ja lasten keskellä. Ehkäpä Milton aisti mun fiilikset ja oli itsekin vähän varautuneempi ja jännittäväisempi. 

Seuraavalla kerralla siis uudestaan. Meille tekee niin hyvää välillä nähdä muita äitejä ja lapsia, kummallekin. Ettei nyt ihan vaan aina hengailla kotona ja leikitä jatkuvasti leikkiä, jossa mä annan märkiä pusuja pojan naamaan ja poika nauraa hekottaa kuinka hauskaa se on. Vaikka se onkin kaikista ihaninta.


2 kommenttia:

  1. Meillä alkaa muskari syyskuussa ja kovasti mäkin jo jännitän ja odotan! :) ihana aloittaa ensimmäinen yhteinen harrastus pojan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä teillekin muskarin aloitukseen, kivaa että tällaisia juttuja järjestetään! :)

      Poista