4. elokuuta 2014

Kerran kesässä Lintsille

Viikonloppu kului siskon ja siskontytön kanssa. Lauantaina oltiin viettämässä päivää Linnanmäellä. Oon ennen ollut kova pyörimään hurjimmissakin laitteissa, mutta nyt riitti ihan nuo alle 120 cm laitteet. Milton oli tietysti matkassa mukana. Meillä ei enää kovin hyvin vaunuissa viihdytä makuuasennossa, vaan paljon mukavempaa on olla äidin sylissä samalla kun äiti työntää rattaita. Sylissä näkee niin paljon enemmän kaikkea mielenkiintoista. Linnanmäellä vasta kiinnostavia juttuja riittikin. Milton on alkanut kiinnostumaan kovasti muista lapsista ja jaksaisi vaikka kuinka kauan seurailla muiden lasten temmellystä.


Poika on myös löytänyt viikonlopun aikana äänensä ja nyt harjoitellaan äänenkäyttöä jatkuvasti. Hauska kuunnella kun toinen höpöttelee, kiljuu ja testailee ääntään kaikilla eri tavoilla. Musta tuntuu, että nyt muutaman viime viikon aikana meillä on muutenkin menty kehityksessä hurjasti eteenpäin. Leluihin osataan jo tarttua reippaasti ja päätäkin osataan kannatella jo ihan kokonaan ilman apuja. Ja kuinka paljon voi äiti saada iloa, kun huomaa lapsensa menneen taas kehityksessä eteenpäin, on se vaan niin uskomatonta.

Viime viikko oli meidän perheellä vielä yksittäinen lomaviikko ja nyt ollaan taas Miltonin kanssa kaksistaan. Terveellisestä ruokavaliosta tuli poikettua ja grillimakkaroita sekä kakkua syötyä, mutta nyt on taas hyvä fiilis palata arkiruokailun pariin. Mulla on nyt tavoitteena lisätä päivittäistä nesteenjuontiani, se meinaa nimittäin koko ajan unohtua ja illalla huomaankin aina juoneeni ihan liian vähän nesteitä.


Tälle viikolle olisi kaikenlaista ohjelmaa tiedossa. Huomenna on mun synttärit, täytän 25 (juurihan mä täytin 18..) ja niitä olisi perjantaina tarkoitus kahvitella kakun kera. Lauantaina ollaan menossa häihin ja sitten sunnuntaina olisikin meidän ensimmäinen oma hääpäivä. Kiva viikko tiedossa helteisillä keleillä höystettynä! Täytyy nauttia näistä vielä kun näitä riittää, vaikka välillä tuntuukin että tekisi mieli hengata koko ajan suihkun alla. Sen verran kauan näitä helteitä tosin on kestänyt, että muakaan ei juuri yhtään huvita enää aurinkoa ottaa vaan istun mieluummin jo varjossa. Tämä on nyt tosiaankin se KESÄ mitä kaikki aina odottaa! :D

4 kommenttia:

 1. Se on mustaki niin ihanaa kun yhtäkkiä huomaa että "Meiän poikahan osaa istua ilman tukea!" Siitä tulee jotenki sellanen onnistumisen tunne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onnistumisen tunne nimenomaan :) On se vaan niin ihanaa!

   Poista
 2. Ihanaa viikkoa teille! Susta ei kyllä huomaa, että olisit ikinä raskaana ollutkaan :0 Miltonkin on vielä noin pieni, mutta oot palautunut tosi nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla, kai mä suht hyvin ookin palautunut, vaikka joitakin raskauskiloja vielä jäljellä :) Sitä vaan taitaa olla vähän liian itsekriittinen ja malttamaton tuon palautumisen kanssa ja toivoisi kilojen katoavan samantien :D

   Poista