13. elokuuta 2014

Loppukesän häät

Kesän viimeiset juhlat juhlittu ja mä olen henkisesti siirtynyt jo syksyn puolelle. Ilmat alkaa viilentyä, illat pimentyä ja jotenkin kaikki kesäfiilikset kadonneet täysin. Mieli on täysin tulevassa syksyssä. Ehkä sitä nyt sitten aletaan odottamaan sitä joulua, vaikka ajatus kylmästä talvesta ei tällä hetkellä tunnukaan kovin houkuttelevalta.


Palataan kuitenkin vielä lauantain häätunnelmiin. Oltiin matkassa koko perheen kesken. Mulla oli päällä heinäkuussa alennusmyynnistä löytynyt mekko. Rakastuin tuon mekon väreihin ja malliin. Tarkoitus on vähän pienentää pukua tulevaisuudessa, mikäli tämä mun rintavarustus imetyksen loputtua tästä pienenee. Musta tämä oli monikäyttöinen mekko, ei liian lyhyt ja mukava päällä, mutta silti tyylikäs. Imetysystävällinen tämä mekko ei kylläkään ollut, sillä sen sai riisua kokonaan päältä poikaa syöttäessä. Mä en ole mikään korkokenkäihminen enää nykyään, en osaa kävellä niillä kunnolla, joten päädyn yleensä korottomiin kenkiin. Häät on kuitenkin sen verran juhlava tilaisuus, että päätin kaivaa kaapista kolme vuotta vanhat Biancon kiilakorkoni, jotka on oikeastaan niitä ainoita korkokenkiä, joita pystyn käyttämään. Tavalliselle baari-illalle en enää nykyään korkoja laittaisi, oon liian mukavuudenhaluinen.Miltonin asu vaihdettiin vihkimisen jälkeen sillä alunperin oltiin laitettu pojalle Name It:n valkoinen kauluspaitabody sekä punaiset pitkät housut, mutta paita oli liian kireä ja housut kuumat, joten pienen hermostumisen jälkeen vaihdettiin koko asu vähän mukavampiin ja ilmavimpiin vaatteisiin. Polarn O. Pyretin tummansininen kauluspaitabody oli löysää materiaalia, josta sai hihat hyvin käärittyä ylös ja housuiksi vaihdoimme kesän alussa lahjaksi saadut beiget vähän ohuempaa materiaalia olevat housut..   Raidallinen huivi ajoi kuolalapun virkaa, mutta musta se on sen verran tyylikäs että sopi hyvin asukokonaisuuteen muutenkin!


Juhlat oli mukavat ja rennot ja juhlapaikka kivalla paikalla ja laitettu oikein hienoksi! Meillä oli tosin vähän haasteellista Miltonin kanssa, kun hän ei vielä pysty istumaan omassa tuolissa ja sylissä pitäisi koko ajan olla pystyssä ja yleensä pomppimassa. Poika alkoi heti juhlan alkuun näyttää vahvoja väsymyksen merkkejä ja tiesin, ettei nukkumisesta ihmisten joukossa tulisi mitään. Niinpä oli hyvä, kun pojan kummit hakivat hänet vaunukävelylle joiksikin tunneiksi. Milton oli vetänyt oikein makoisat unet ulkona ja me saatiin syötyä ruoka ja juotua kahvit rauhassa, minkä jälkeen poitsu palasi iloisena takaisin juhlimaan muiden kanssa.


Nyt on tosiaan ajatukset jo ihan syksyssä. Mulla on nyt projektina siirtää sivuun pojan kesävaatteet ja varsinkin kaikki ne 56:set, jotka edelleen pyörii vaatelaatikoissa (ja nythän osasta vaatteista menee jo 68) sekä kartoittaa mitä vaatteita tarvitaan syksyksi vielä hankkia. Odotan, että pääsisin joku viikonloppu ostoksille Zaran lastenosastolle. Kyseisellä liikkeellähän lastenvaatekoot alkaa suurimmaksi osaksi koosta 74, mikä alkaakin olla Zaran kokoluokassa meidän pojalle pikkuhiljaa sopiva, sillä nuo koot tuolla tuntuvat olevan paljon pienempiä kuin monessa muussa liikkeessä. Zaran lastenvaatteet eivät tietystikään ole sieltä halvimmasta päästä, mutta mun makuun ihan superkivoja!

Lisäksi me ilmoittauduttiin poitsun kanssa vauvamuskariin. Kyseinen ryhmä alkaa muutaman viikon päästä ja oon siitä aivan innoissani. Luulen, että Milton tulee tykkäämään kovasti ja nyt meillä on ainakin syksyn varalle yksi viikoittainen ohjelmanumero. Lisääkin kaipaisin mielelläni!

Onko teillä kokemusta vauvoille tarkoitetusta musiikkileikkikoulusta tai muista äiti-vauva-aktiviteeteista?

6 kommenttia:

 1. Me käytiin pojan kanssa äiti-vauvajumpassa, jossa siis vauvaa käytettiin ns. painona ja sitten tehtiin myös vauvalle kaikkia jumppaliikkeitä ja loruleikkijuttuja :) Oli kyllä tosi kivaa niin kauan kun poika konttas joka puolelle eikä enää pysynyt paikalla hetkeäkään, joten silloin loppu se harrastus :D Mutta minusta on ainakin kiva että tuollaisia kaikkia järjestetään, tuo jumppakin oli vielä kaiken lisäksi ilmainen ! Hauskoja muskarihetkiä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo sekin voisi kyllä kuulostaa kivalta nyt kun meidän poitsu ei vielä konttaa! :)

   Poista
 2. Aivan ihana toi sun mekkosi!
  Mä kävin esikoisen ollessa vauva, sellasessa vauvajumpassa. Ite jumppasin ja vauva oli painona, toki vauvojakin jumpattiin siinä samalla. Oli kyllä kivaa :) Nyt ei vaan ole enää semmoseen aikaa kun noita on kaksi.

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko oli kyllä ihmeen hyvä löytö!
   Mun täytyy selvittää tota vauvajumppaa mikäli täälläpäinkin järjestettäisiin sellaista, voisi olla kokeilemisen arvoista! :)

   Poista
 3. Kansalaisopiston Lehtisen välissä oli kaupungin liikuntapalvelut-lehtinen, siellä on äiti-vauva jumppaa :)

  VastaaPoista