7. syyskuuta 2014

Hääpuku myynnissä

© Mikael Halmeenmäki
Koska täällä blogin puolellakin on kyselty mun hääpuvusta niin halusin ilmoittaa, että mun on aika sanoa hyvästit unelmien puvulleni. Ihanaahan se olisi säilyttää oma hääpuku muistona, mutta kunnon säilytystilaa ei meillä noin isolle puvulle valitettavasti kotona oikein ole. Lisäksi mun äitiysloma lähenee uhkaavasti loppuaan ja tulevan hoitovapaan minimaaliset tuet huomioiden pieni lisätienesti ei olisi yhtään pahitteeksi.

Puku on myynnissä Lovebirds -liikkeessä Helsingissä. Liike on siis erikoistunut käytettyjen hääpukujen myyntiin ja heillä on myös omat nettisivut. Hääpukuni on siis tanskalaisen Lucca Briden suunnittelema ja nimeltään Simone. Puku on ollut nyt pesulassa, mutta viimeistään tiistaista lähtien sitä on mahdollista sovittaa liikkeessä, sovitusaikaa ei tarvitse erikseen varata.

Lovebirds on vielä melko uusi liike ja perustettu vasta sen jälkeen, kun olin itse jo hankkinut oman hääpukuni. Suurin osa puvuistahan on ollut käytössä vain kerran ja erittäin hyvässä kunnossa, joten sieltä on mahdollista löytää upeita, melkein uudenveroisia pukuja paljon edullisemmin kuin mitä täysin uusi puku maksaisi.

© Mikael Halmeenmäki

2 kommenttia:

  1. Niin ihana mekko! Harmi, ettei ole itsellä tarvetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä ihana! Vähän haikea olo oli kun sen myyntiin vein :)

      Poista