18. syyskuuta 2014

Lastenvaatteet järjestykseen

Käväisin eilen Ikeassa ja mukaan tarttui pieniä laatikoita lastenvaatteita varten. Miltonin vaatteet on niin pienikokoisia, että me ei oikein saada pidettyä niitä järjestyksessä lipastossa. Vaikken mikään maailman järjestyksellisin ihminen olekaan niin silti häiritsee avata lipasto kun pienet bodyt ja housut on aina sikin sokin. Nyt saa mieli ja silmä levätä, vaatteet on siististi lajilteltuna omiin laatikoihinsa. Meillä on tällä hetkellä pojan vaatteet Ikean Brimnes-lipastossa eikä nämä pienet laatikot mahdu kokonaan yhteen vetolaatikkoon. Luulen, että Malm-lipasto on sen verran syvempi, että sinne laatikot istuisivat vielä paremmin. Sopii kuitenkin mielestäni näinkin. Tämä oli kyllä kuukauden järkevin hankinta! (Pienestä sitä voi ihminen tulla iloiseksi..)

On muuten jännä, miten paljon vähemmän meillä tällä hetkellä on Miltonille vaatteita kun vertaa vaikka noihin 56-62 kokoisiin vaatteisiin. Mulla taisi olla vähän vauhti päällä, kun hankin niitä isot kasat ja osa jäikin sitten kesähelteiden vuoksi hyvin vähälle käytölle. Nyt sitä on jotenkin rauhoittunut jo näiden lastenvaateostojen kanssa, ei enää ostele vaan lisää ja lisää vaikka olisi kuinka ihania vaatteita tarjolla. Sitä on alkanut enemmän miettimään sitä tarvetta ja samoin hinta-laatusuhdetta. Vaikka tuntuu kyllä, että vaatteet menevät nykyään jatkuvasti likaiseksikin, sen verran sottaista puuhaa tuo soseiden syöminen on. Tuntuu, että pesukone pyörii jatkuvalla syötöllä. Jollain tavalla pyykinpesu on kuitenkin aika kivaa, vastapestyjen vaatteiden raikas tuoksu on jotenkin aivan ihana!

Ootteko keksineet järkeviä tapoja pienien vaatteiden säilytykseen? Pysyykö vaatteet siististi järjestyksessä vai meneekö helposti sikin sokin?

4 kommenttia:

 1. Noihan on loistavia lokerikoita! Mäkin pääsen tänään Ikeaan, pitää tsekata jos ottaisin meiänkin tutön kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Nää taisi vielä olla myynnissä tällä hetkellä edullisemmin kuin yleensä.. :)

   Poista
 2. Kiitos tästä! Meillä myös liian isot laatikot lipastossa noille pienille vaatteille, joten täytyykin suunnata IKEAan joku vkl :)!

  VastaaPoista