30. syyskuuta 2014

Mama kuntoon: vko 2Toinen viikko Mama kuntoon - projektistani on ohi. Painonpudotus viime viikon aikana oli 0,7kg ja nyt sitä alkaa itsekin huomaamaan, että varsinkin vatsa on alkanut kaventumaan. Housut eivät kiristä enää yhtä paljon kuin ennen ja treenivaatteissakin olo on jotenkin paljon mukavampi.

Viime viikolla kerkesin salille vain kolme kertaa, oli sen verran paljon muuta tekemistä ja välillä on ihan kiva viettää aikaa koko perheen voimin kotona. Helposti se menee muuten siihen, että käydään miehen kanssa vuoroiltoina salilla ja luonnollisestikaan tällaisessa järjestelyssä koko perheen yhteinen aika jää hyvin vähäiseksi. Kolme kertaa on kuitenkin tässä elämäntilanteessa mun mielestä ihan sopiva ja silläkin jo varmasti saa tuloksia aikaan pidemmän päälle. Treenit on kulkenut ihan hyvin, tuntuu että himmailen ehkä vielä vähän liikaa jalkatreeneissä edelleen, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Erityisen kivaa on ollut tehdä kunnon selkätreeniä. Raskauden aikana en uskaltanut tehdä ylätaljaa ollenkaan, joten nyt on niin kiva päästä taas täysillä tekemään sitäkin, mun suosikkiselkäliike!

Ruokailut on mennyt ihan kivasti. Ei ole kyllä kaduttanut, että päätin suoda itselleni jokaviikkoisen vapaasyöntipäivän, sillä viime perjantaina alkoi jo olla sellaiset herkkuhimot ettei tosikaan. Sanoin miehelle, että nyt tekee ihan pirusti mieli jäätelöä tai jotain, mutta tyydyin mun vakionälkähimonsammuttajaan eli fun light+vichy -sekoitukseen. Onneksi lauantaina sai sitten ihan luvan kanssa syödä mitä vaan ja aloitin aamun tankkailemalla hiilareita: mm. leipää ja ananasta. En kyllä ymmärrä miten oon joskus pystynyt dieettailemaan niin, että vapaasyöntipäiviä on ollut neljän viikon välein. Nyt ei kyllä itsekuri riittäisi sellaiseen! Tällä tavoin pysyy mielikin iloisena. Sunnuntaisin onkin jo hyvä alkaa miettimään mitä seuraavana lauantaina taas söisi niin jaksaa koko viikon tsempata korvapuustien kuvat silmissä vilkkuen..

Syksyistä treeni-intoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sulla on niin energinen ja ihana blogi, että siitä saa tsemppiä omaankin treenaamiseen ja arkeen yleensä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, mahtavaa että oot saanut blogistani tsemppiä arkeen ja treenaamiseen! :)

   Poista
 2. Jep, tää on kyllä ihan huippublogi! :)

  VastaaPoista