28. syyskuuta 2014

Ostosreissu ja vauvan stressi


Täällä ollaan vietetty kovin hektistä viikonloppua. Instagramissa (emmianniinav) kerroinkin jo, että oltiin viettämässä lauantaita Helsingissä. Miehellä oli työjuttuja, joten me päätettiin Miltonin kanssa lähteä mukaan aamulla ja suunnattiin kaupoille. Muutamaa tarvittavaa juttua lähdin etsimään ja ne onneksi löytyi eikä mukaan tarttunut mitään ylimääräisiä heräteostoksia. Oon tässä pikkuhiljaa alkanut yrittää vältellä heräteostoksia ja ostella vain sitä mitä oikeasti tarvitaan. Uutta talvitakkia etsiskelin myös vähän sillä silmällä, mutta sitten aloin kuitenkin pohtimaan, että mun kaksi talvea sitten ostettu takkihan ei ollut viime talvena raskauden takia ollenkaan käytössä ja ajaisi kyllä asiansa vielä ihan hyvin. Se on vaan joku tapa, että joka vuosi pitää hankkia uusi.

Milton viihtyi kaupoilla rattaissa alkuun ihan hyvin, mutta liiallisesta hälinästä ja metelistä johtuen ei saanut nukuttua kunnon päiväunia ja alkoi loppupäivästä olemaan todella väsynyt ja hermostunut. Ostosreissun päätteeksi tehtiin vielä muutamat pikaiset kyläilytkin ennenkuin päästiin kotiin nukkumaan. Viime yö olikin sitten hyvin levoton meillä, tavoistaan poiketen poika heräili useasti ja itkeskeli, kun ei pystynyt rauhoittumaan uneen. Kun on tottunut nukkumaan päiväunet omassa sängyssä ja muutenkin rutinoitunut tiettyyn päivärytmiin niin tällaiset erilaiset päivät tuntuvat melko pahasti stressaavan viiskuukautista. Ja ymmärtäähän tuon. Lisäksi meillä oli illansuussa sen verran kiire meininki, että taidettiin vähän kaikki stressaantua. Taitaa yölliset valvoskelut nyt väsyttää, kun pikkuinen nukkuu edelleen.

Tänään tiedossa vähän rauhallisempi päivä ja yritetään mennä pojan rutiinien mukaan. Nykyään sitä vaan on pakko tajuta mennä lapsen ehdoilla ja ymmärtää, että noin pieni ei ehkä ihan jaksakaan kaikkea samaa mitä itse.

Nauttikaahan sunnuntaista ja läheisten seurasta!

2 kommenttia:

  1. Vitsit sä oot nainen tehnyt töitä kroppasi eteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, tulipa siitä hyvä mieli! :)

      Poista