21. syyskuuta 2014

VapaailtaEdellisen kerran käytiin elokuvissa päivää ennen kuin lapsivedet poksahti (miten ihmeessä mä silloin vielä maltoin istua jossain elokuvateatterissa). Sen verran monta kuukautta oli jo taukoa siis kertynyt, että teki mieli lähteä katsomaan jotain. Meillä oli eilen lapsenvahtimahdollisuus, joten päätettiin hyödyntää se ja lähteä ihan kaksistaan rentoutumaan. Ylläoleva asu on tän viikon lempiasu, tuo valkoinen vähän löysempi paita sopii näihin revittyihin farkkuihin mun mielestä hyvin. Nämä farkut on kyllä heti nousseet mun suosikeiksi, niin mukavaa materiaalia ja silti niin napakat. Tällä kertaa suoristin jopa tukan! Oli kiva kerrankin laittautua, vaikka nyt pimeään saliin mentiinkin istumaan. Mutta pieni laittautuminen nostattaa nykyään treffi-fiilistäkin kummasti! Muisteltiin muuten leffaan kävellessämme kuinka usein aina opiskeluaikoina Helsingissä asuessamme käytiinkään kaksistaan elokuvissa ja aina sitä ennen yksillä jossakin pubissa. Ja nykyään kaikki on niin erilaista, niin ne ajat ja elämäntilanteet vaan muuttuu.

Meillä oli ensin alkuillasta ystäväperhe käymässä ja Miltonilla oli kerrankin leikkikaveri. Pojan pää vaan pyöri puolelta toiselle kun se seurasi vuotta vanhemman kaverinsa leikkejä. Mummi tulikin sitten syöttämään iltapuuron ja maidon ja poika simahti samantien, jonka jälkeen me vasta lähdettiin. Aamulla kun heräsi, niin eipä hän tiennyt tuon taivaallista siitä, että edes oltiin se muutama tunti poissa oltu. Eli sinänsä käteviä nuo myöhäisemmät leffat, kun lapsen voi laittaa nukkumaan ja lähteä sitten vasta ulos.

Aamulla meillä herättiinkin sitten jo 5:00 (tästä on alkanut muodostua jo pieni tapa..) Meitä vanhempia olisi vielä väsyttänyt, mutta poikaa ei enää yhtään nukuttanut ja meinasi jo hermostuakin, kun yritettiin vielä torkkua sängyssä. Eli ei muutakun ylös ja kahvinkeittoon. Aikaisesta herätyksestä johtuen mä suuntasinkin sitten jo kahdeksan maissa salille ja päivän treeni tuli tehtyä kaikessa rauhassa ilman minkäänlaista tungosta. Tein tänään jalkatreeniä ja mua jotenkin ahdistaa tehdä sitä täydellä salilla, yritän aina ajoittaa sen niihin kellonaikoihin kun siellä on mahdollisimman vähän porukkaa. Jotenkin sitä vaan haluaa sen oman tilan ja oman rauhan, jotta pystyy kunnolla keskittymään ja tsemppaamaan. Siihen sunnuntaiaamu oli kyllä paras mahdollinen ajankohta.

Viikonloppu sujui kyllä kaikenkaikkiaan kivoissa merkeissä. Tehtiin eilen myös aivan mahtava huonekalulöytö, mutta siitä lisää enemmän kunhan saadaan se paikoilleen. Kohta kun Milton tuolta herää päiväuniltaan niin lähdetään isovanhemmilla käymään ja sen jälkeen suunnataan vauvauintiin polskimaan. Huomenna ajattelin kirjoitella vähän ensimmäisen dieetti- & treeniviikon kuulumisia.

Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti