22. syyskuuta 2014

Vauvan syysulkoiluvaatteet


Nyt on ihan oikeasti tullut syksy eikä ulkona pärjää enää ilman takkia. Oon tässä kovasti pohtinut, millaisen ulkoilupuvun meidän puoltavuotta lähentelevä pikkukaveri oikein tarvitsisi. Meillä on Zaran siistejä takkeja henkarilla odottamassa, mutta nyt hakusessa olisi haalari vaunulenkkejä ja muuta ulkoilua varten. Suurimmaksi osaksihan tämänikäinen on siinä vaunuissa eikä me varmaan vielä kovasti puistossakaan hengailla, joten mietin aluksi fleece-pukuja. Nextiltä meinasin jo tilata ihanan fleece-puvun, mutta sieltä olikin kaikki koot jo loppuunmyyty. Sitten totesin, että jotain tuulenpitävyyttä olisi sittenkin hyvä olla. Mikään älyttömän paksu haalarin ei tarvitsisi olla, sillä meillä on rattaisiin myös muhkea lämpöpussi odottelemassa.

Kaveri ehdotti tätä POMPdeLUXin shoftshell-haalaria ja nyt mun tekisikin mieli tilata se. Shoftshellin idea vaikuttaa järkevältä ja haalarin hintakaan ei ole mikään kovin paha. Ainoa ongelma on se, että meidän poika on juuri siirtynyt vaatekokoon 74 ja haalarin pienin koko olisi 80cm. Todennäköisesti se olisi ainakin nyt alkusyksystä vielä aika reilu. Toisaalta se ainakin varmasti menisi sitten pidempään, Suomessa kun saattaa nykyään vielä joulukuussakin olla lähes syyskelit.

Mitä ulkoiluvaatteita te olette hankkineet syksyksi alle vuoden ikäisille?

4 kommenttia:

 1. Mä ostin Lindexiltä haalarin. Siellä oli koot alk.74 :) Lisäksi ainakin Prismoissa myytävällä ciraf merkillä on pienemmän koon haalareita. Kysyin tätä liikkeissä ihan ja lähes kaikki vastasivat että haalarit lähtee koosta 80. :( Oli vähän kiven alla tuon löytäminen.. ja tosiaan pelkään että käy kuten viime talvena että koko talvi on yhtä välikautta eikä toppa tuu edes käytetyksi..

  Ihana huivi poitsulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ajattelin että kierrän vielä kertaalleen kaikki nuo liikkeet ja jos ei löydy sopivan tyylistä niin laitan sitten POMPille tilausta.

   Ja jep, huivi on mustakin ylisöpö! :)

   Poista
 2. Me käytettiin fleecehaalaria tytöillä vielä siinä iässä kun olivat ulkoillessa lähinnä vaunuissa/rattaissa tai keinussa. Yksi välikausihaalari on ollut meillä koossa 74cm, taisi olla Jonathan merkkinen, mutta ei tullut juurikaan käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo fleece voisi kyllä toisaalta mennäkin vielä näin pienellä kun ulkona oleskellaan vaan rattaissa ja on vielä tuo lämpöpussikin. Polarn O. Pyretillä olisi windfleecehaalari, joka kiinnostaisi kovasti mutta sen verran hintava että en oikein viitsisi muutaman kuukauden takia maksaa niin paljon.. :)

   Poista