15. lokakuuta 2014

Blogilinkit jakoon!

Kaipailisin taas uutta luettavaa lukulistalleni ja koska näitä postauksia on niin kiva lukea muiden blogeista, niin nyt on minun vuoroni. Linkitä siis blogisi pienen kuvauksen kera! Käyn tutustumassa kaikkiin blogeihin ja teen oman postauksen niistä blogeista, jotka parhaiten kolahtivat.

Blogin ei tarvitse olla rajattu tiettyyn aiheeseen. Itseäni kiinnostaa kuitenkin eniten lifestyle, äitiys, liikunta, sisustus sekä lasten- ja aikuistenvaatteet. Tykkään mm. lukea mielipidekirjoituksia ja pohdintaa erilaisista aiheista. Blogeissa eniten kiehtoo aitous.


Lisäksi mikäli sinulla on toiveita ja postausehdotuksia blogiini, nyt olisi hyvä hetki niistä kirjoittaa. Mitkä aiheet kiinnostavat eniten? Mitä saisi olla enemmän ja mitä kenties vähemmän? Kommentteja ja kysymyksiä otetaan ilomielin vastaan.

34 kommenttia:

 1. Heippa hei! Olen melko tuore bloggailija, joka kovasti kaipaileekin uusia lukijoita, joten tämä postaus tuli kuin tilauksesta! :) Olen 26-vuotias 1,5-vuotiaan tytön äiti, joka on jo työelämässä ja yrittää yhdistää hektiseen arkeen vielä liikunnan ja sosiaalisen elämänkin. Kirjoitan arkitouhujen lisäksi myös toisinaan erilaisia pohdintoja ja mielipidekirjoituksia. Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan mun maailmaa!

  http://arjensekametelisoppa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olen 25 vuotias äiti 1v 3kk ikäiselle taaperolle. Tammikuussa meistä tulee neljä. Blogissa mielipiteitä, sisustusta, ruokaa ja liikuntaa. Isot kuvat.

  http://raskauteni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kolmenkympin kriisin keskellä pyöritetään tavallista arkea, jota vauhdittavat 1v8kk vanha Leevi-poika ja joulukuussa syntyvä toinen tulokas.

  http://pienenpojanhaaveet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. http://aitikehystetaakstaa.blogspot.fi/

  Hyvää mieltä, arkea, pieniä hetkiä, inspiraatioita, vaatteita ja rennon letkeää meininkiä kahden pienen tytön kanssa.

  VastaaPoista
 5. http://cindderella.blogspot.fi/

  Olen juuri sitä mitä haet! ;D Odotan kolmatta lasta, ylläriä, joten vähän enemmän taas mamailuksi mennyt. Kirjoittelen äidin näkökulmasta, mutta lasten neuvolakuulumisia en harrasta. On mielipiteitä, on kokkausta(lähinnä mokausta ja kokeilua:D), iloa, surua, ärsytystä, ja jotain sisustuksenkin tapaista=) Tervetuloo katseleen!

  VastaaPoista
 6. http://jjullle.blogspot.fi/

  Nuoren mamman arkea 1vee tytön kanssa. Blogissa näkyy myös silaus sisustusta, reseptejä, mielipiteitä ja tietenkin myös sitä perus hömppää! :)

  VastaaPoista
 7. http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/

  Taaperoarkea, iloja ja suruja. Vauvahaaveita.

  VastaaPoista
 8. http://blogit.kaksplus.fi/blogi/homesweetengland/


  Olen Krista. 32v. suomalainen, touhukas ja kaikesta innostuva kotiäiti.
  Perheeseen kuuluu Britti mies (hubby) joka haluaa pysyä taka-alalla. Ja kolme lasta. Esikoiseni, on
  7v. poika, keskimmäinen on 5v. poika, jolla on juuri diagnosoitu Autismi. Ja perheen kuopus, pian 2v. täyttävä Prinsessa. Muutettiin Englantiin talvella 2012.

  Lapsiperhe-elämää Englannissa, erityislapsen arkea ja äitiyttä. Bloggaan ihan arkisista jutuista milloin ja minä päivänä tahansa.

  VastaaPoista
 9. http://jotaintekemista.blogspot.fi/

  Lastenvaatehömppää ja arkea 3- ja 4-vuotiaiden tyttöjen kanssa! :)

  VastaaPoista
 10. Sukuvikoja:
  http://kaunisteltua.blogspot.fi/

  21-vuotias, 1/14 syntyneen pojan äiti kirjoittelee ja kuvailee arkista taivallusta. Tällä hetkellä päällimmäisenä muuttokuviot ja kaupungin vaihdos, joten sisustusjuttuja luvassa. Jojoilua turhamaisten ja syvällisempien postausten välillä.

  VastaaPoista
 11. http://booberrys.blogspot.fi

  Ja pahimpia on aamut... Blogia kirjoittelee Booberry 22 v, äiti 02/14 ja vaimo. Ikuinen inttileski ja hölmö haaveilija, jolle kofeiini on elämän eliksiiri. Blogi on avautumispaikka joka käsittelee äitiyttä, inttileskeyttä ja kaikkea mitä mieleen juolahtaakin. Kovaa arkea pehmennetään satunnaisesti leipomuksilla ja sisustushaaveilulla. Elämänmakuista lifestyle-blogia, ilman sitä tyyliä.

  VastaaPoista
 12. http://askeleinpienin.blogspot.fi/

  Äitiys/lifestyleblogi naiselta, jonka ei koskaan pitänyt tulla äidiksi. Askeleita kohti uutta minuutta.

  VastaaPoista
 13. Unelmista totta:
  http://blogit.kaksplus.fi/blogi/unelmistatotta/

  26-vuotias kahden lapsen äiti, Felicia 3v ja Liam 10kk. Kirjoittelen lifestyleblogia lapsiperheen elämästä, sisustuksesta, unelmista ym. Tykkään valokuvaamisesta, joten pyrin ottamaan blogiin paljon kivoja kuvia. Tulevaisuuden suunnitelmissa omakotitalo, muutto ulkomaille, ehkä kolmas lapsi jne :)

  VastaaPoista
 14. Www.fitkrista.blogspot.fi yhen tytön äiti, ja marraskuussa pienen pojan äiti. Blogissa löytyy arkea, mutta se on myös pakopaikka etten menetä itseäni täysin, asuja ja naisten hömppää :)

  VastaaPoista
 15. http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi

  Nelihenkisen perheen elämää, hullaantumista lastenvaatteisiin sekä kotiäidin arkeen :)

  VastaaPoista
 16. http://pieceofmoments.blogspot.fi/

  Hyväntuulinen lifestyleblogi kolmihenkisen perheen elämästä. Sisustusta, leivontaa, remontoimista, vauvakuumeilua, taaperoa ja perhe-elämää. :)

  VastaaPoista
 17. www.lempiblogi.fi

  Äiti, isä ja tytöt 3v ja 4kk. Perhearkea, parisuhdetta, ystävyyttä. :) Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 18. http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

  Enimmäkseen mammailu blogi, jonka päätähtentä on 1-vuotias pikku prinsessa! Lisäksi tykkään kirjotella välillä vaate- ja sisustusjuttuja, sekä jaan reseptejä eri leivonta- ja ruokakokeiluista. Tervetuloa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 19. http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi

  1,5 vuotiaan taaperon äiti, joka tykkää sisustaa ja valokuvata. :)

  VastaaPoista
 20. http://ihanankarmea.blogspot.fi

  Kahden tytön 1,5v ja 4v arkea. Joskus juttua äidin liikunnasta, ruokajuttua, askartelua ja hankintoja.

  VastaaPoista
 21. http://alittlebitoflightblue.blogspot.fi

  23v äiti kirjoittelee arjesta miehen ja reilun yksi vuotiaan poikamme Iivon kanssa. Pojalla todettu oikean puolen spastinen hemiplegia, joten juttuja hieman erilaisesta arjesta. :) Mukaan mahtuu myös sisustusta, DIY-juttuja ja kaikkea muuta höpinää! :) Tervetuloa seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 22. http://kuusinkotona.blogspot.fi/

  Uusperheen arkea. Neljä tyttölasta, äiti (30v), isi/isipuoli, 2 kissaa, perheyritys, omakotitalo. Sisustusta, välillä jotain liikunnasta (kahvakuula molempien vanhempien harrastuksena), leivontaa, ja ihan tavallaista arkea.

  VastaaPoista
 23. http://blogit.kaksplus.fi/blogi/kaaostajakukkamekkoja/
  Äitiys, perhe, 2v prinsessa, miehen masennus ja asperger, lastenvaatehulluus. Elämä. Näistä on blogini tehty.

  VastaaPoista
 24. http://bloppshop.fi/

  Kaikki alkoi yhteisestä rakkaudesta lastenvaaatteisiin. Siitä syntyi ajatus blogista ja lasten merkkivaatteiden kirppiksesta, eli meidän bloPPshop. Blogissa aiheet pyörivät hömpästä vakavaan pohdintaan, päätähtinä meidän pojat ja vaatteet, mutta mukaan mahtuu myös meidän äitien omat jutut. Poikien lisäksi mukana menossa myös kaksi bonustyttöä ihastuttamassa arkea. Tervetuloa tutustumaan :)

  VastaaPoista
 25. Käyhän kurkkaamassa Rauharentolaan sieltä taitaa löytyä kaikkea kaipaamaasi ja ehkä vähän muutakin
  http://rauharentola.casablogit.fi

  VastaaPoista
 26. http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/Pieni ja pippurinen hölösuu, 1-vee pojan äiti kirjottaa enimmäkseen perhelifestyle /treeni juttuja :). Liikuntaa,asuja,äitiyttä,taaperoo,avautumista jne. Sekasoppaa :D  VastaaPoista
 27. http://www.zeninan.com
  1-vuotiaan äiti, mahassa kasvavan odottaja, haaveilija ja pohdiskelija. Blogini on perheblogi, muttä tykkään säännöllisesti paneutua myös perhearjen ulkopuolisiin juttuihin, joten sisältö on varsin monipuolista :)

  VastaaPoista
 28. http://hosoapientaelamaa.blogspot.fi

  Viime heinäkuussa syntyneen söpön pienen pojan opiskelijaäiti, joka kirjoittelee vähän kaikesta ja tykkää kuvista. :)

  VastaaPoista
 29. Äh, tosi vaikea kuvailla omaa blogia! No, tässä lyhyesti: blogia kirjoittaa ikuinen haaveilija ja pohdiskelija, kauniiden asioiden rakastaja. Kahden lapsen äiti, joka ei aina ole ollenkaan varma, miten perhe-elämää eletään. Aika paljon arkea, aika paljon vähemmän juhlaa, mutta sitäkin enemmän asioita, jotka tekevät onnelliseksi.

  Ja linkki, tässä: http://www.lily.fi/blogit/anna-karin :-)

  VastaaPoista
 30. Moikka! Huomasin, että miehet loistavat poissaolollaan. Rohkenen siis laittaa oman blogini jonoon. Miehistä näkökulmaa, hieman vinosta vinkkelistä ja virnistellen:

  http://worldisaweiredplacetolive.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. Tässä olisi blogi retkiveneilystä. Kuljetaan pitkin etelärannikolla, perhe kyydissä.

  http://tahdenyhden.blogspot.fi/

  VastaaPoista