8. lokakuuta 2014

Kotipäiviä ja suunnitelmia tulevasta


Lokakuu täydessä vauhdissa. Ollaan muutama päivä oltu kotona eikä tehty juuri mitään. Päästäisiinpä jo flunssasta kokonaan eroon, tuntuu kurjalta katsoa kun toisen on niin vaikea olla ja nukkua. Pesukoneessa on tänään pyörinyt ainoastaan pari talvitakkia, vaikka pyykkipussit ovat aivan täynnä muitakin vaatteita. Olen jumittanut kahvikuppi kädessä sohvalla ja lattialla, katsellut kun Milton on ryöminyt lattialla ja ihmetellyt avautuvaa maailmaa.

Päivän jännittävin hetki taisi olla se, kun poika löysi ensimmäistä kertaa tiensä olohuoneen toiselle puolelle ja pääsi ihmettelemään täysin uutta maisemaa lattianrajasta katsottuna. On niin hauska katsoa kun Milton oppii jotain uutta (tässä tapauksessa ryömimään yhä pidemmälle) ja katsoo sitten heti minuun. Katse viestittää mamma minä osaan ja tottakai siitä tulee itsellekin kovin ylpeä olo.

Olen mielessäni pohtinut loppusyksyn ohjelmaa ja ajankulua. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa päättämään, missä vaiheessa ja millä tahdilla aion jatkaa opintoja, sillä ilmoittautuminen kevätlukukauden kursseille on jo ensi kuussa. Äitiyslomani päättyy tammikuun alussa, joten myös työpaikalla pitäisi lähiviikkoina käydä ja lyödä lukkoon hoitovapaasuunnitelmia. Niin se aika rientää. Tähänastinen äitiysloma on mennyt niin vauhdilla ohitse, ajatus esimerkiksi päiväkodista tuntuu vielä niin oudolta ja kaukaiselta eikä meillä onneksi olekaan sille tarvetta ennen ensi syksyä. Omissa opinnoissani olisi kuitenkin hyvä edetä jollain tasolla jo ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti