2. lokakuuta 2014

Kun pieni sairastaa


Meidän vauva on koko pienen ikänsä ollut tyytyväinen oloonsa. Nyt se kuitenkin iski, ensimmäinen sairastuminen. Aamulla heräsin itkuun ja lämpöä hohkavaan vauvaan.

Muru ei kauheasti vierasta ihmisiä. Vähän ihmettelee, mutta viihtyy kyllä eri syleissä hyvin. Vähän vaan kurkitaan välillä, että missä äiti on. Nyt kipeänä poika on kuitenkin ollut tosi paljon perääni. Osoittaa ensimmäisiä kertoja selkeästi eleillään, että haluaa syliin ja selkeästi hakee äidin sylistä turvaa. Se tuntuu tosi hyvältä, huomata että olen toiselle korvaamaton.

Onneksi meillä ollaan jaksettu leikkiä, vaikka välillä vähän vaisummin. Ollaan myös vaan makoiltu ja sairastettu pöpöjä pois. Tänään illalla sain kuitenkin murun kunnolla hekottamaan ilosta, se tuntui niin hyvältä. Mun tärkein tehtävä on nyt tehdä toisen olo mahdollisimman hyväksi.


Syksyn haalaripohdinnat ajautuivat päätökseen, kun törmäsin Zaran lastenosastolla tähän haalariin. Se on väriltään melkein identtinen talveksi ostamani toppatakin kanssa, joka vilahtaakin tässä postauksessa. Siksi epäröinkin ostoa hetken, mutta mukaan se lähti lopulta kuitenkin. Haalari on juuri sopiva syksyiseen säähän puolivuotiaalle lapselle, se ei ole liian paksu mutta silti tarpeeksi lämmin. Ei siis mikään muhkea toppahaalari, jota sitten talvipakkasilla taas tulee tarvitsemaan. Ja harmaa väri on vaan yksinkertaisesti ihana.

2 kommenttia:

  1. Noi housut on ihanat! Mistä ne on? :) Paranemisia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zarasta! Ne on kyllä yhdet mun suosikkihousuista pojalla, ja ihanaa pehmeää kangasta :) Kiitos<3

      Poista