28. lokakuuta 2014

Lisää ruokaa


Siitä on kohta kaksi viikkoa, kun sain ensimmäiset vatsakrampit ruokakaupassa. Ei mitään pientä kipuilua, vaan ihan kunnon kouristelua, joka veti kippuraan ja sai haukkomaan henkeä. Kipuilu lakkasi onneksi vielä saman päivän aikana ja sen jälkeen krampit ovat toistuneet muutamia kertoja onneksi paljon lievempinä. Tuon päivän jälkeen aloin kuitenkin voimaan huonosti. Olin päivisin aivan tuhottoman väsynyt ja yritin leikkiä pojan kanssa päivät pitkät aivan puoliunessa. Heikotti ja väsytti, alkoi olla huono olla. Ihmettelin mikä oikein oli vikana, sillä ruokailuissani ei ollut tapahtunut mitään yhtäkkistä muutosta. Jossain vaiheessa tajusin, että olin viime viikkoina juonut ihan liian vähän. Vettä ei todellakaan mennyt se 3 litraa mikä oli tarkoitus, hyvä jos edes puolta siitä. Lisäksi imetin edelleen poikaa aina tämän ruokailujen jälkeen. En tiedä miten paljon nesteensaannilla oli asiaan osuutta, mutta oon nyt onneksi kiinnittänyt siihen taas enemmän huomiota.

Musta jotenkin tuntuu, että tämä oli kropan merkki mulle, että nyt saa riittää painonlaskun kanssa. Paino on nyt hieman alle raskautta edeltävien lukemien ja tällä hetkellä tuntuu suoraansanottuna siltä, että enää ei huvita yhtään kiloja tiputella. Mama kuntoon -projektia on kuitenkin vielä kaksi viikkoa jäljellä ja loppuun asti aion tehdä niinkuin olen suunnitellut, mutta hieman uusin ehdoin. Olen nyt alkanut lisäillä enemmän hiilareita ruokavaliooni ja tarkoituksena olisi keskittyä vain ja ainoastaan kiinteytymispuoleen, laihduttamiset on nyt laihdutettu.

Tämä olikin hyvä muistutus itselle, että omaa kroppaa on pakko kuunnella tällaisissa asioissa. Olo alkaa onneksi olemaan taas paljon parempi. Projekti jatkuu nyt hieman höllättynä kuitenkin vielä sen pari viikkoa ja sitten onkin aika luoda itselle ihan uusia tavoitteita loppuvuodeksi. Energisempi olo takaa kyllä myös paremmat treenit. Itsestä on vaan pakko pitää huolta.

6 kommenttia:

 1. Hui, onneksi meni ohi ja voit nyt paremmin. Tuo oman kropan kuunteleminen on kyllä sellainen taitolaji, välillä sitä on niin sokea oman kropan merkeille vaikka kuinka yrittää niitä tarkkailla.

  Näytät muuten älyttömän lihaksikkaalta tuossa kuvassa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, kai tässä ainakin pientä muutosta on keväiseen olemukseen verrattuna tullut lihastenkin osalta.. :) Oman kropan kuuntelemista ei voi liikaa korostaa ja mullakin meni hetki ennenkuin tajusin, että ehkä kannattaisi myös sitä nestettä tankata ettei pääse ihan kuivumaan..

   Poista
 2. Näytät kyllä olevan oikein hyvässä kunnossa! Toivottavasti moiset krampit eivät sinua enää vaivaa. Tuo väsyneisyys kuulostaa kyllä juuri liian vähältä energiansaannilta, joten huoletta enemmän ruokaa napaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon.. :) Väsymys voi hyvin olla johtunut liian vähäisestä ruokamäärästä, nyt oon onneksi taas alkanut syömään enemmän ja olokin pirteämpi.

   Poista
 3. Yhdyn edellisiin, hyvältä näytät kuvassa :) Mutta tosiaan, kannattaa ennenkaikkea kuunnella omaa vartaloaan, siinä on elämäntehtävä varmastikin monelle, on se sen verran vaikea taitolaji.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tästä lähtien mennään kyllä oman kropan ehdoilla ja opetellaan paremmin tunnistamaan sen antamia merkkejä, vaikka se ei aina helppoa olisikaan :)

   Poista