31. lokakuuta 2014

Operaatio lastenhuone


Vihjasin muutama päivä sitten Instagramissa, että viikonloppuna olisi tarkoitus ryhtyä maalaushommiin. Meillä oli pojalle jo oma huone valmiina ja sisustustakin oli jo vähän laitettu kuntoon. Muutamia kuviakin lisäilin aikoinaan mm. tähän postaukseen. Viime aikoina huone on odottanut vain viimeistä sisustusviilausta ja tietysti asukkiaan ja toiminut sillä aikaa vierashuoneena ja pyykinkuivatushuoneena. Alettiin nyt kuitenkin uudestaan pohtimaan koko lastenhuoneen kohtaloa ja tultiinkin ihan toisiin ajatuksiin mitä alunperin oli tarkoitus.

Päätettiin vaihtaa koko lastenhuone. Miehen pieni tietokonehuone on lähempänä meidän makuuhuonetta ja siksi se tuntuu tällä hetkellä paljon paremmalta ratkaisulta. Isompi makuuhuone tuntuukin jotenkin kolkolta tuollaiselle pikkutyypille ja tuntui loppujen lopuksi olevan liian kaukana meistä öitä ajatellen. Tarkoituksena olisi nyt rakentaa uusi lastenhuone meidän huonetta vastapäätä ja aloittaa operaatio nyt viikonloppuna maalaamalla huone vähän lämpöisemmän väriseksi verrattuna perusvalkoiseen.


Ollaan valittu seiniin Tikkurilan maalisävy H484 Mulperi. Sävy sopii mielestäni täydellisesti lastenhuoneeseen, se on lämmin ja tuo vähän ilmettä seiniin olematta kuitenkaan liian tumma tai tunkkainen. Pohdin erilaisia värivaihtoehtoja lastenhuoneen sisustukseen ja vaaleansininen tuntui sen verran vauvamaiselta väriltä, että halusin nyt jotain muuta. Vauvahan tuo poika ei enää kauaa ole eikä sisustusta olisi tarkoitus heti uudestaan lähteä vaihtamaan. Meidän asunnossa on muuten paljon valkoista, beigeä ja harmaata, ja kun näin Tigerissa värikkäitä pallovaloja, päätinkin että lastenhuoneeseen luotaisiin nyt vähän värikkäämpää yleisilmettä kuin muualle asuntoon. Huoneen perusvärit tulevat kuitenkin olemaan valkoinen ja beige, mutta sekaan on kiva lisäillä vähän piristäviä yksityiskohtia.

Halloween-juhlimisten sijaan meillä vierähtääkin viikonloppu maalatessa ja paikkoja järjestellessä. Saattaa olla, että maalataan samaan syssyyn tällä samaisella sävyllä meidän makuuhuonekin. Sen tämänhetkinen sävy on nimittäin sittenkin liian tumma meidän makuun.

Niinkuin sivupalkista huomaakin, niin Yhteenkasvettu-blogia pystyy seurailla kätevästi nyt myös Facebookin kautta. Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Nuo pallovalot on ihania! Meillä on myös kahdessa huoneessa, niillä saa kivasti tunnelmavaloa ja leikkisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niillä saa! Voisin hankkia niitä kaikkiin huoneisiin :)

   Poista
 2. Ihanat pallovalot! :) Me aloitetaan myös tässä kuussa remppaamaan, ja joulukuussa käydään ystävien kanssa enemmän shoppailemassa pidemmällä niin saadaan vähän uutta ilmettä kotiin ennen vauvan syntymää. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallovalot on kyllä <3
   Mukavaa remppaa teille, kotia on ihanaa laittaa kuntoon vauvaa odotellessa :)

   Poista
 3. Ihanat pallovalot! Ja ihana väri, olen miettinyt pääni puhki sopivaa väriä pojan huoneeseen mikä olisi käytännöllinen väri:). Joten kiitos tästä väristä, ellei päädytä laittamaan tapettia seinään:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Mulperi-sävy on kyllä tosi kiva, tuo vähän lämpimämpää ilmettä seiniin mutta on silti todella hillitty sävy. Juuri saatiin tulevan lastenhuoneen seinät maalattua ja sävy näyttää kyllä juuri siltä mitä haluttiinkin eli suosittelen! :)

   Poista