22. lokakuuta 2014

Uudet blogituttavuudet

Blogilinkit jakoon! -postaukseen tuli iso määrä linkkauksia ja viikon ajan olenkin nyt lueskellut teidän  yksi toistaan kiinnostavampia blogeja. Mielenkiintoisia blogeja oli paljon ja seuraava operaationi onkin klikkailla moni niistä omalle lukulistalleni. Joihinkin blogeihin huomasin kuitenkin uppoutuvani oikein kunnolla ja tässä tulisi nyt muutamia uusia suosikkejani.


Hannan elämää alle vuoden ikäisen pojan kanssa. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi kauniisiin kuviin. Niitä olisi voinut katsella vaikka kuinka pitkään. Kirjoitustyyli on kiva ja blogista välittyy jotenkin ihanan rauhallinen tunnelma.

Pienen pojan äiti kirjoittaa blogia nimimerkillä Booberry. Paljon ajatuksia arjesta ja perhe-elämästä. Ihastuin blogin mielenkiintoisiin aiheisiin ja aitoihin teksteihin, joihin on helppo itsekin samaistua.

Kahden lapsen äiti Anne kirjoittelee perhearjesta ja mm. lastenvaatteista. Pirteitä ja värikkäitä valokuvia on ihana katsella. Lastenvaatepostauksista saa todella paljon inspiraatiota.

Ninan blogi on täynnä kauniita kuvia ja inspiraatiota arjesta. Ulkoasu on kivannäköinen ja blogi kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoisen oloinen, uppouduin selailemaan vanhempiakin postauksia.

Kolmen lapsen äiti Krista kirjoittelee perhearjesta ja inspiroivista jutuista. Blogista välittyy iloinen kuva ja sitä lukiessa tulee itsellekin hyvä mieli. Ihanan positiivinen tyyli niin kuvissa kuin kirjoituksissakin.

Toista lastaan odottava Niina kirjoittaa kivaa blogia, joka sisältää perhearjen lisäksi paljon myös muita juttuja elämästä. Selkeys ja monipuolisuus tekevät blogista mielenkiintoisen.

9 kommenttia:

 1. Kiitos blogivinkeistä, muutama uusi tuttavuus tuli minullekin :)

  VastaaPoista
 2. Tää olikin kiva, kiitos! Oon kaivannut uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällainen oli kiva tehdäkin, hyvä jos oli hyötyä! :)

   Poista
 3. Voi kiitos, olipas ilahduttavaa päästä listallesi! :)

  VastaaPoista
 4. Hups, mä taisin olla vähän myöhässä oman blogini kanssa! Mutta jee - pitääpä katsoa nämä läpi paremmalla ajalla (eikä yöllä kello 02:37..) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä vielä sunkin blogia kurkkimassa! :)

   Poista
 5. Voi ei huomasin vasta nyt päässeeni listallesi :) Olipas todella ilahduttava kuulla, että blogini on miellyttänyt. Katselin Google Analyticsiä ja liikenteenlähteitä blogiini ja huomasin, että olit täällä maininnut blogini, ajatella. Ehdin jo bongata tuosta oikeasta reunasta muutaman mielenkiintoisen postausotsikon, joten taidanpa jäädä tänne lueskelemaan blogiasi :)

  VastaaPoista