10. marraskuuta 2014

Isänpäivän brunssi


Ollaan yleensä käyty viettämässä isänpäivää ravintolassa, mutta tänä vuonna päätettiin tehdä poikkeus ja loihtia kotitekoinen brunssi perheen kesken. Idea olikin loistava, ei tarvinnut lähteä puolivuotiaan kanssa seikkailemaan ahtaisiin ravintoloihin ja nyt saatiin rauhassa syödä ja jutella. Tarjolla oli vaikka mitä. Leipiä, kalaa, lihapullia, leikkeleitä, ananasta, vesimelonia, croisantteja, kananmunia ja pekonia. Lisäksi tein jogurtti-banaani-persikka-smoothieta. Jälkiruoaksi olin tehnyt ihan perinteisen juustokakun limen makuisena.

Tätä äitiäkin muistettiin ruusujen muodossa, sillä isä ei ihme ja kumma ole niin kukkien perään. Miltonilla oli ensi kertaa päällä uusi farkkukauluspaita, johon olen superihastunut. Viime viikolla ostamassani sukkasetissä tuli mukana nuo pinkit sukat ja päätettiin vähän uhmata stereotypioita ja pistää ne minityypille jalkaan juhlapäivänä. Ja kivastihan ne piristivätkin pojan asua!

Päätettiin toteuttaa samalla myös suunnitteilla ollut puolivuotiskuvaus, joka on suvun perinteen mukaan tapahtunut merimiespuvussa. Milton sai siis isänsä vanhan merimiespuvun päällensä ja minä räpsin kuvia minkä kerkesin. Pojan uusin suosikkijuttu on kielen näyttäminen ja sitähän riitti sitten valokuvissakin. Vuoden ikäisenä mennään sitten ihan oikealle valokuvaajalle, mutta saatiin kyllä onnistuneita kuvia kehystettäviksi ihan tämänkin mamman kuvailuista.

Loppupäivä menikin nopeasti, kun käytiin pyörähtämässä vauvauinnissa vielä viimeisen kerran. Vaikka uimisesta poika nauttiikin niin päätettiin nyt lopettaa kyseisessä ryhmässä, mutta siitä lisää vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti