20. marraskuuta 2014

Pienen pojan juhlapukeutuminen

Joulukuu on jo ovella ja vuoden viimeiseen kuukauteen sisältyy paljon juhlimista. Aloin miettimään mitä jouluvaatetusta hankkisin pojalle tänä vuonna ja innostuin tekemään kollaaseja vähän juhlavammista  vaateyhdistelmistä pienelle pojalle. Ensimmäiset kaksi kollaasia on kasattu vähän edullisemmista vaatteista, kun taas kaksi viimeistä hieman hintavammista.

kuvat: h&m.com ja nextdirect.com

kuvat: lindex.com ja h&m.com


kuvat: nameit.com ja polarnopyret.fi


kuvat: babyshop.com
Niin kuin näkyy, niin tykkään tuollaisesta melko rennosta mutta kuitenkin juhlavasta tyylistä. Tykkään nykyään pukea poikaa aika paljon legginseihin, mutta tuollaisia siistimpiä housuja on silti välillä ihan kiva käyttää, jos on lähdössä jonnekin. Kauluspaidat miellän melko juhlaviksi vaatteiksi ja niitä en ehkä pukisi lapselleni ihan tavallisena arkena.

Mun oma suosikki on tuo ykköskuvan yhdistelmä. Nuo vihreät samettihousut sopivat mielestäni niin kivasti yhteen tuon punaisen ruutupaidan kanssa. Muutenkin meillä taidettaisiin päätyä juhlavaatteissa noiden edullisempien vaatteiden puoleen, sillä varsinkin noita kauluspaitoja tulee käytettyä niin harvoin, että niistä ei viitsi maksaa paljoa. Häiden tyyliset juhlat ovat sitten erikseen ja siinä tapauksessa kääntyisin todennäköisesti kahden viimeisen vaateyhdistelmän kannalle.

Mikä yhdistelmä oli teidän mielestä kivoin?
Panostatteko lasten juhlavaatteisiin vai ostatteko mieluummin niitä edullisempia?

----
Pakko vielä sanoa, että olitte kyllä jättäneet niin kivoja kommentteja tuohon edelliseen postaukseen. Ihanaa, että mulla on näin ihania lukijoita <3

8 kommenttia:

 1. Hmm ehkä toka, kaikki kyllä niin kivoja, että vaikea valita :D

  VastaaPoista
 2. Mun suosikki on toinen kollaaseista :) En ole juurikaan panostanut, kyllähän sitä kuitenkin jotain siistimpää mutta mukavaa tulee varmaan jouluksi puettua :) Tästä saikin kivasti inspistä! Ehkäpä sitten panostan enemmän kun on tulevat ristiäiset, ajattelin jos ihan repäisisi ja ostaisi puvun Viljamille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait inspiraatiota :) Niin teillä on myös ristiäiset lähikuukausina tulossa, sinne onkin kiva sitten hankkia vielä juhlavampaa vaatetta!

   Poista
 3. Ehdottomasti toka! Siisti, rento ja vaatteet sopii tosi kivasti yhteen :) Itselle tulossa pienokainen maailmaan maaliskuussa, eikä haluttu selvittää sukupuolta etukäteen, mutta jotenkin nämä poikien vaatteet on mun mielestä paljon kivempia kuin tyttöjen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nuo tokan kollaasin värit sopivat kyllä tosi kivasti yhteen. Onpa jotenkin ihanaa, että pidätte yllärinä tulevan vauvan sukupuolen! Mä olen niin utelias ja kärsimätön ihminen, etten millään olisi pystynyt odottamaan syntymään asti tietämättä kumpi oli tulossa :D

   Poista
 4. Kivoja kollaaseja! Toka on suosikki :) Jos kaipaan kauluspaitaa niin yleensä ostan halvemmalta merkiltä kun käyttö jää niin vähäiseksi. Nyt on tosin ollut niin juhla- kuin arkivaatteena Gugguun collaritakit ja sopivat hyvin kumpaankin menoon housuja vaihdellen. Kaverisynttäreillä oli pojilla siistimmät vaatteet - valkoiset paidan ja mustat liivit ja täytyy sanoa, että näyttivät niin söpöiltä ja tyylikkäiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kollaaseista sai siis ylivoimaisesti eniten suosiota, se on kyllä kiva :) Kävinkin vilkuilemassa teidän poikien asuja jo sun blogista, ihania! :) Ehkäpä meilläkin pukeuduttaan samanlaiseen yhdistelmään sitten kun keväällä 1v-synttäreitä vietellään :)

   Poista