6. joulukuuta 2014

Joulu tuli kotiin


Meilläkin on nyt joulu. Koristeltiin kuusi ja ripoteltiin valoja ympäri asuntoa. Vaikka aamuisin on ulkona pilkkopimeää niin jouluvalothan aina palaa ympäri vuorokauden, jotenkin ihanaa kun kömmitään pojan kanssa aamukuudelta unenpöpperössä olohuoneeseen leikkimään ja vastassa on kunnon tunnelmavalaistus. Olen kyllä niin jouluihminen kuin olla voi. Mun läheiset naureskelee aina, että Emmi se alkaa odottamaan joulua jo juhannuksena. Ja nythän joulusta on tullut entistä tärkeämpää, koska mukana on tuo pieni ihmettelijä.

Tänä vuonna en hankkinut yhden yhtäkään valoa tai kynttilää. Viime vuonna raskaushormonihuuruissa tyhjensin kauppojen jouluosastoja ihan tarpeeksi ja lisäksi meidän kellarikomero on edelleen täynnä meidän häistä jääneitä kynttilöitä. Eiköhän polteta ne kaikki pois tänä vuonna.

Musta marraskuu on ainakin omassa fiiliksessäni muuttunut nyt täysin valoisaksi joulukuuksi. Tänään on tiedossa rentoutumista kotona hyvän ruoan kera ja illalla olen lähdössä ystäväni luokse viettämään pienimuotoisia pikkujouluja. Huomenna me lähdetäänkin sitten Miltonin kanssa kahdestaan pienelle reissulle siskoni luokse ja poika pääsee ensimmäistä kertaa matkustamaan junassa.

Nyt alkoikin juuri sopivasti sataa lunta! Ihanaa itsenäisyyspäivää ja joulunodotusta.. 

6 kommenttia:

 1. On kyllä kauniin näköistä :)

  VastaaPoista
 2. Oi. Mä oon iha samanlainen! Joulu on vuoden parasta aikaa <3 Mie kanssa kesällä mietin jo joulua hahah! Nyt tosiaa viel enemmän oottaa joulua, kun on meiänki pikkusen eka joulu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! :) Ja joulu on kyllä niin ihmeellinen juttu lapsille, että oma joulufiilis nousee samalla vaan entisestään :)

   Poista
 3. Tykkään sun blogista hirmuisesti :) T. Noora

  VastaaPoista