3. joulukuuta 2014

Joulukorttikuvaukset


Nyt on meilläkin saatu ensikosketukset joulun tunnelmiin. Otettiin nimittäin aamupäivällä joulukorttikuvia ja tässä vähän tunnelmia kuvailuista. Kyhäsin olohuoneen nurkkaan pesän viltistä ja tyynyistä ja mukaan rekvisiitaksi otettiin ihanat pallovalot. Pallot olivat tuon seitsenkuisen mielestä hyvin kiehtovia, kuten arvata saattaa ja sain rauhassa napsia kuvia hetken aikaa, kunnes pikkuherran mielenkiinto taas kohdistui muihin juttuihin.

En ole ikinä varsinaisesti ollut mikään joulukorttien lähettelijä, koska en koskaan jaksa askarrella mitään hienoja kortteja ja sellaisten tavallisten kaupan joulukorttien lähettely olisi mun tyyliin vähän tylsää. Olen kuitenkin aina pitänyt yhdistelmästä lasten kuvat + joulukortit ja uskon, että läheisistä on kiva saada tällaisia terveisiä Miltonilta.


Tykkään tämän pikkutontun asusta niin paljon. Farkkukauluspaita on H&M:ltä ja punaiset polvipaikkalegginsit Papun uutuuksia. Tästä olin vähän miettinyt pojalle asukokonaisuutta jouluaatoksi, mutta tuo kauluspaita alkaa pikkuhiljaa olemaan sen verran nafti, että saa nähdä onko se loppukuusta jo liian pieni.

Onko siellä jo joulukortit valmiina postitukseen? Vai lähetättekö kortteja ollenkaan?

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) meillä kuvat on kyllä otettu mutta eriasia on että saako aikaseksi teetettyä saatika postitettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo teettäminen ja postitus on tietysti oma urakkansa aina :D

      Poista
  2. Ihania kuvia :) Oon miettinyt, että miten helkuttii saan tänä vuonna otettu pojastani kuva kun hänellä on niin kova meno :D
    Blogisi oli niin kivaa luettavaa , että liityin lukiaksi <3

    Blogissani on upan BPface puuteripaljetin arvonta, jolla saa tehtyä ammattimaisen meikin korostamalla ja varjostamalla kasvoja.
    Toivottavasti osallistutte <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja tervetuloa lukijaksi :) Täytyypä käydä kurkkimassa sun blogia ja arvontaa!

      Poista
  3. Ihania kuvia ja noi pallovalot on kans kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pallovalot on mun suosikkisisustusjuttu tällä hetkellä, niitä oli just tullut Stockmannille monessa eri värisarjassa. Pakko varmaan hankkia vielä yhdet.. :D

      Poista
  4. Ihanat noi valot! Mä otin joulukorttikuvat niin kauan sitten, ettei tyttö osannut kunnolla istua. Olisi ehkä kannattanut odottaa tänne asti, nyt se olisi varmaan ollut miljoona kertaa helpompaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallovalot on kivoja! Sä ootkin ollut ajoissa, mä oon tällainen viime tingassa tekijä :D

      Poista
  5. Meillä otettiin myös joulukortti kuvat viikko sitten:). Poika oli punaisen viltin päällä alasti ja annoin muutaman kuusen pallon joita sitten tarkkaili sen aikaa:).
    Tilannekuvat oli ehkä hieman jopa parempia kuin ne joissa tarkoituksella yritti saada poikaa nauramaan ja katsomaan kameraan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilannekuvat on kyllä hauskoja näillä pienillä! :) Mulla oli vähän valinnanvaikeuksia siitä mikä päätyy itse korttiin, mutta valitsin sitten lopulta yhden rauhallisemman hymykuvan :)

      Poista
  6. Ihana asu pikkumiehellä! Nuo Papun pökät näyttää tosi kivalta, täytyy kyllä laittaa itsekin tilaukseen. Toivottavasti kokoja löytyy vielä jostain.. Joulukorttikuvat on jo valmiina, mutta vielä täytyisi teettää kortit ettei jäisi viime tinkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo asu oli kyllä niin kiva :) Toivottavasti teillekin riittää vielä noita pöksyjä! :)

      Poista