5. joulukuuta 2014

Joululahjoja edullisemmin

Me oltiin viime viikonloppuna joululahjaostoksilla. Olin päättänyt, että tänä vuonna ostetaan kaikki lahjat samalla kertaa. Kovasti suunnittelin, että oltaisiin oltu tänä vuonna hyvissä ajoin valmiita pakettien kanssa. Kummilapsille onneksi löydettiinkin melko hyvin lahjoja, mutta kyllähän se aika sitten loppui kuitenkin kesken ja moni joululahja jäi vielä ostamatta. Suunnittelin tuossa jo kääntyväni nettikauppojen puoleen, netistä kun on niin paljon helpompi tilata ostoksia kuin lähteä kauppoihin hikoilemaan muiden joulushoppailijoiden sekaan.

Muhun otettiin yhteyttä CupoNation -nimisestä yrityksestä, joka tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia suosittuihin verkkokauppoihin. Mukana on mm. Zalando, Lekmer, Nelly, Hobby Hall ja moni muu verkkokauppa. CupoNation on maailmalla tunnetumpi, mutta Suomessa vielä melko uusi sivusto. Heillä on parhaillaan käynnissä myös Joulukalenteri, jonka jokainen luukku sisältää oman alennuskoodin johonkin verkkokauppaan. Lisäksi jokaisessa luukussa on oma osansa yhtä isompaa alennuskoodia varten, joka paljastuu 24.12.

Tällä hetkellä CupoNationilla on hyviä tarjouksia ja alennuskoodeja esimerkiksi Hobby Halliin, josta löytyykin kivasti mm. erilaisia sisustustuotteita ja vaatteita. Poistomyynnissä on nyt tuotteita -70% alennuksella ja lisäksi kanta-asiakkaille on tarjolla paljon tuotteita -40%. Näitä ja muita tarjouksia kannattaa käydä kurkkimassa Hobby Hall alennuskoodi -sivulta.

kuvat: hobbyhall.fi
kuvat: hobbyhall.fi
kuvat: hobbyhall.fi
Keräilin kollaaseihin Hobby Hallilta muutamia itseäni kiinnostavia tuotteita. Huomaan jo nyt, että poika tykkää kovasti katsella Muumeja aamuisin, joten todennäköisesti sitä Muumi-tavaraa tullaan meilläkin näkemään tulevaisuudessa. Kaikki Muumi-jutut on mun mielestä aina ollutkin söpöjä. Miehen joululahja mulla on vielä hankkimatta ja oikeastaan vielä täysin päättämättäkin. Hän tarvitsisi kyllä mm. jotkut uudet siistimmän oloiset kengät ja nuo Björn Borgin kengät näytti aika kivoilta. Lisäksi olen sen verran jouluhullu, että ostan yleensä myös itselleni jotain pientä lahjaksi. Iittalan Kastehelmi-sarjaa olen ihastellut jo kauan.

*Postaus toteutettu yhteistyössä CupoNationin kanssa.


Joko teillä on joululahjat hankittu?

4 kommenttia:

 1. Täällä on onneksi lahjat jo ostettu. Enää tarvii jos haluaa niin jotai extraa, mutta kaikki ois hommailtu. Mie itse oonkin yleensä tosi aikaisin liikenteessä lahjojen suhteen. Inhoan viimetippaan jättämistä :D Noi Taika mukit on ihania ja sopivan isoja, sinisten ja punaisten omistaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kiva, kun on saanut lahjat jo nyt valmiiksi hankittua niin loppukuun voi ottaa ihan vaan rennosti! :) Taika-mukit on kyllä kivoja!

   Poista
 2. Minäkin ajattelin sunnuntaina mennä ostamaan KAIKKI lahjat, ettei sitten enää tarvitse stressata! :D Lapsille keksii aina helposti lahjoja, mutta aikuisille se vain on niin vaikeata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aikuisten lahjoja on yleensä vähän vaikeampi keksiä, kun ihmiset tykkää niin erilaisista jutuista.. Meilläkin oli tosiaan tarkoitus ostaa kaikki lahjat viime viikonloppuna, kunnes huomattiin että kello on vaikka kuinka paljon ja meillä on vasta lasten lahjat hankittuna :D

   Poista