23. joulukuuta 2014

Paketointia, saaristolaisleipää ja rocky road -suklaata


Aatonaatto alkaa olla ohitse ja huomenna rauhoitutaan joulun viettoon. Ollaan oltu tänään vaan kotona. Leivoin saaristolaisleipää ja Rocky Road -suklaata jouluksi. Mun piti suklaiden sijaan tekaista muutama kakku, mutta vime aikoina kertyneen univelan vuoksi en jotenkin millään jaksanut ja päätin päästää itseni helpommalla. Leipää tein ihan ensimmäistä kertaa enkä ole lopputulosta vielä maistanut, mutta uskon että siitä tuli ihan onnistunutta. Ja oli todella helppo valmistaa! Lahjoja olisi vielä muutama paketoimatta. Nyt istahdan ensimmäistä kertaa koneelle, koko päivä on tullut touhuttua jotain. 

Jouluaaton aamu me vietetään kotona, mutta lähdetään sitten miehen vanhemmille loppupäiväksi ja jäädään sinne yöksi. Jännää, kun Miltonillakin on nyt ensimmäinen joulu. Mulla oli eilen niin kova väsymys noiden aamuheräilyjen vuoksi, että joulufiilis tuntui olevan täysin kadoksissa. Sain kuitenkin nukuttua päiväunet ja viime yönä vielä vähän pidemmät yöunet niin tänään on ollut ihan erilainen fiilis kaikin puolin. Nyt kun saatiin vielä kunnon luminen joulukin, niin tämän jouluintoilijan fiilis on taas hyvä kaikin puolin.

Nyt taidan mennä vielä paketoimaan ne muutamat paketit ja aloittaa sitten täysin stressittömän joulunvieton. Nyt haluankin toivottaa teillekin oikein rentouttavaa joulua, levätkää ja nauttikaa rakkaimpienne seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti