13. joulukuuta 2014

Tip tap tip tap


Muskarissa vietettiin eilen joulujuhlia. Meidän vauvaryhmälläkin oli siellä pieni esitys. Pistin pojan ja itseni juhlakuntoon ja otettiin katsomoon mukaan pappa ja isovanhemmat. Tällaiset lastenjuhlat on jotenkin niin ihania.

Milton on ollut alusta saakka muskarissa hieman varautuneempi, mutta huomaan että nyt on pikkuhiljaa alettu innostumaan. Marakassiakin osataan jo heiluttaa vähäsen. Koska me nähdään niin harvakseltaan muita lapsia, niin on ollut kiva käydä tuolla musisoimassa. 

Mullahan alkaa opinnot tammikuun puolessa välissä enkä itse enää tule pääsemään joka torstai muskariin pojan kanssa, mutta yritetään järjestää jos isovanhemmilla olisi mahdollisuus käydä ne kerrat kun olen itse koulussa. Olen ilmoittautunut vain kahdelle läsnäoloa vaativalle kurssille alkukevääksi, mutta melkeinpä kolmena päivänä viikossa saan siellä käydä tammi-helmikuun ajan. On kyllä kiva päästä takaisin opintojen pariin ja olen onnekas, että meillä on nuo isovanhemmat, jotka mahdollistavat sen. Päiväkotiin en poikaa vielä uskaltaisi laittaa ja tämäkin tuleva tilanne kieltämättä vähän pelottaa. Uskon kuitenkin, että Milton tulee pärjäämään hyvin ottaen huomioon, miten läheinen hän on isovanhempiensa kanssa. Loppukevääksi en sitten kursseja ottanutkaan, meillä kun olisi silloin vähän matkaa tiedossa ja kaikki kurssit olisi menneet sen kanssa päällekäin. Kesällä voisi taas mahdollisuuksien mukaan jotain opintoja tehdä ennenkuin syksyllä aloittaa sitten ihan kunnolla.


Heräsin tuossa tunti sitten (vasta yhdeksältä!) ja nyt tuntuu, että univelat on vihdoin nukuttu pois. Olen ollut todella väsynyt pikkureissumme jälkeen ja poika on tälläkin viikolla välillä halunnut nousta jo viideltä.. Nyt ehkä jaksaa taas vähän paremmin nämä viimeiset viikot ennen joulua. Onneksi kohta ollaan kotona koko perhe ja joka toinen aamu on tälläkin äidillä tiedossa pitkät unet. Kyllä sitä vaan tässä arjessa oppii arvostamaan jotain ennen niinkin itsestäänselvää kuin kunnon yöunia.

2 kommenttia:

  1. Voi oottepa ihania! <3 Söpö pikku tonttu siellä! Kaunista joulun aikaa myös sinne ja rentoutukaa <3

    VastaaPoista