2. tammikuuta 2015

Äidin ja pojan ulkoiluvaatteetTäällä odoteltiin ihan tarkoituksella joulun alennusmyyntejä ja kuljettiin alkutalvi vähän huonommissa ulkoiluvaatteissa. Ostin itselleni alkusyksystä Niken ulkoilutakin, mutta näin talvella se on aivan liian kylmä. Nyt olen aina välillä kulkenut miehen isossa ulkoilutakissa, mutta se näyttää ihan huvittavan isolta mun päällä, joten oli todellakin aika panostaa kunnon ulkoilutakkiin. Bongasin Stadiumin alessa tämän Helly Hansenin pirteän värisen kuoritakin ja ihastuin siihen samantien. Takki on tuulenpitävä ja vettähylkivä, menee keväällä ja syksyllä (tarvittaessa myös juhannuksena, ainakin jos on yhtä kylmä kuin viime vuonna) sekä myös nyt tällaisilla pikkupakkasilla, kun laittaa vaan alle tarpeeksi lämmintä vaatetta. Ulkoiluhousut mulla on vanhat ja nämä toissajouluna mieheltä saamani Sorelin kengät ajavat edelleen oikein hyvin asiansa talviulkoilussa.

Milton kulki alkutalven äitiyspakkauksen harmaassa haalarissa sekä kirpparilta syksyllä ostamassani KappAhlin sinisessä haalarissa, mutta kumpikin alkavat olemaan jo todella pieniä meidän poitsulle. Lisäksi niissä on vedenkestävyys aika surkea. Ollaan tähän saakka ulkoiltu oikeastaan vaan vaunuissa, mutta pikkuhiljaa on uskaltauduttu jo keinumaan ja vähän tutkiskelemaan luntakin niin halusin hankkia pojalle vielä lopputalveksi ihan kunnon laadukkaan ulkoiluhaalarin. Molo Kidsin turkoosi haalari löytyi myöskin joulualesta. Koko 80 on leveydeltään juuri passeli, pituudessa on vielä pikkasen kasvunvaraa. Lisäksi hankittiin haalarin kaveriksi tuo Fredriksonin tupsuliini-hattu, mikä on mun mielestä söpö kuin mikä. Tossupuoli mulla on vielä vähän mietinnän alla, Milton kun ei vielä kenkiä oikein tarvitse kun ei ulkona kävele, mutta jotkut vedenkestävät töppöset olisi kuitenkin kiva ulkoillessa olla. Toistaiseksi en ole kuitenkaan löytänyt mitään kovin varteenotettavia vaihtoehtoja.

Hankitteko te ulkoiluvaatteita alennusmyynneistä? Millaisia löytöjä teitte?

2 kommenttia:

 1. Itse hankin kunnon ulkoilukengät, mutta housuja tai takkeja ei ole tullut hommattua. Omasta takaa mulla on hyvät ulkoiluvaatteet, mutta ne eivät juuri nyt mahdu päälle.. :D Pian ne taas sopivat! Toivottavasti..

  Kiva takki, hyvä ettei aina ole vain sitä mustaa ;) Ihastuin myös tuohon pojan tupsupipoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin yleensä sorrun niihin mustiin tai muihin hillitympiin väreihin, mutta nyt päätin tehdä poikkeuksen! Tupsupipo on kyllä ihana :)

   Poista