21. tammikuuta 2015

Meidän Kånken-reput


Täällä ollaan täysin hurahdettu näihin Fjällrävenin Kånken-reppuihin. Olen jo kauan katsellut noita Mini-reppuja kaupoissa ja iloksemme joulun paketeista paljastui ihana pirteän sininen reppu meidän perheen pienimmälle. Hieman on reppu vielä iso pojan selkään, mutta hoitokassina meillä jo ahkerassa käytössä. Saatiin esittää joulupukille väritoive ja vaihtoehtojahan olisi ollut vaikka kuinka paljon. Tämä sininen on kyllä tosi kiva ja poikamainen.


Olen myös itse ahkera Kånkenin käyttäjä. Multa löytyy Big-mallinen violetti reppu, joka onkin jo 2,5 vuotta vanha. Käytän sitä pääasiallisesti salireppuna, mutta välillä tullut käytettyä sitä myös koulussa, mikäli on ollut paljon kirjoja matkassa. Miltonin uuden repun rinnalla mun reppu ei enää loista aivan yhtä uutukaisen näköisenä, vaikka kestävä se on kyllä ollut. Salille en enää varmaan edes osaisi lähteä sellaisen tavallisen olalle laitettavan kassin kanssa, niin tykästynyt olen reppuiluun.

Tekisi mieli hankkia koulurepuksi vielä se peruskokoinen reppu ehkäpä mustana, sitten olisi meillä kunnon Kånken -perhe kasassa.

Onkos siellä muita Kånken-reppuihin hurahtaneita?

4 kommenttia:

 1. Itsekin tykkään näiden reppujen ulkonäöstä, semmoisen haalean pinkin tahtoisin <3 Mutta en ole vielä raaskinut, ja voi olla että jää haaveeksi vain :) Ihanalta näyttää poju iso reppu selässään!

  VastaaPoista
 2. Niin suloisen näköistä: pieni poika (iso) reppu selässään. :) Itsekin olen nyt haaveillut 2-vuotiaalle tuosta repusta.. Vielä ei ole "raaskinut" ostaa, mutta kyllä mää sen vielä ostan kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo reppu on pikkasen iso vielä, vaikka pieni onkin! :D

   Poista