5. tammikuuta 2015

Oma auto


Todella moni oli muistanut meidän Miltonia ihanilla joululahjoilla. Saatiin paljon leluja, joilla kelpaa kyllä leikkiä vaikka kuinka pitkään. Ajattelin esitellä teille yhden joululahjan, josta poika on innostunut kovasti. Isosta paketista paljastui nimittäin tämä musta metallinen Baghera -auto! 

Autossa on ratista kääntyvät etupyörät ja punainen töötti, jota meidän pikkuherra tykkää käydä aina säännöllisesti painelemassa. Ihan vielä poika ei pääse tuon päälle itse kiipeämään, mutta osaa jo vähän liikkua sen kanssa ilman apujakin. Lisäksi ollaan alettu ajelemaan rallia meidän kämpässä, vauhtihirmu tykkää kun mamma tai pappa työntää vauhtia ympäri asuntoa. Sen lisäksi, että auto on pojan mieleen niin siitä pitää myös äitikin. Sopii nimittäin kivasti meidän valkoiseen sisustukseen. Loistava lahjaidea pienelle pojalle, ja miksei pienelle tytöllekin! Näitä taitaa löytyä vähän kaikenlaisissa väreissä.

8 kommenttia:

 1. No jo on komea menopeli Miltonilla! :)

  Jensku

  VastaaPoista
 2. Nyt on hyvä menopeli pojalla, tosi hieno! Täälläkin joulupukki oli tuonut pojille uuden auton, täytyykin esitellä se blogin puolella lähipäivinä. Sen verran suosittu menopeli ollut meillä sitten paketin avaamisen! :) Ihanaa alkanutta vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittele ihmeessä teidänkin poikien menopeli! :) Hyvää alkanutta vuotta teidänkin perheelle!

   Poista
 3. Moikka! Todella kiva blogi sulla, löysin pari päivää sitten ja jään lukemaan. Mulla on muutaman kuukauden nuorempi tyttö, joten vauvajutut on kova juttu! Erityisesti samaistuin juttuihin siitä, miten äitiyteen sekoaa ja siitä, saako helposta vauvasta nauttia. Äitiys on kyllä mahtavaa! Ja nautin itse täysillä nyt omasta helposta vauvasta, kun tiedän, että muunlaistakin voisi olla... Onnellista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit blogiini ja jäit lukemaan! Tuo saako helposta vauvasta nauttia on aiheuttanut mulla paljon pohdintaa ja nykyään oon kyllä kanssa sitä mieltä, että ehdottomasti saa nauttia! :D Kiva, että teilläkin asustaa tyytyväinen vauva :) Onnellista uutta vuotta!

   Poista
 4. Hieno auto! Ja vielä kiva kun sekä äiti että poika tykkää, voisi nimittäin samanlaisen pukki kääriä ensi jouluna meidän pojan pakettiin! ;)

  VastaaPoista