5. helmikuuta 2015

Haussa valokuvaaja 1-vuotiskuvauksiin


Meidän Milton täyttää huhtikuussa vuoden ja, koska tässä on keväällä niin paljon muutakin ohjelmaa, päätin aloittaa juhlien ja järjestelyjen suunnittelun hyvissä ajoin. Meillä ei koskaan otettu mitään virallisia vauvakuvia ja puolivuotiskuvatkin napsittiin itse kotona. 1-vuoden ikä on kuitenkin sen verran tärkeä etappi pienen ihmisen elämässä (ja äidinkin), että haluan ehdottomasti varata pojalle kunnon 1-vuotiskuvaukset. Toiveissa olisi ottaa 1-vuotiskuvat ulkona ihanan keväisessä luonnossa.

Nyt meillä olisikin siis haussa valokuvaaja Helsinki-Porvoo -akselilta huhti-toukokuulle ja haluaisin mielelläni kuulla vinkkejä hyvistä kuvaajista. Eli mikäli osaat suositella tiettyä valokuvaajaa tai olet itse sellainen, jätä ihmeessä kommenttia!

6 kommenttia:

 1. Hyvä et muutkin ajoissa suunnittelee 1-vuotis juhlia:). Mun mies tänään naureskeli kun kysyin että mikäs teema meillä olis pojan synttäreille, jotka siis huhtikuun alussa. Hänen mielestään suunnittelen siis liian aikaisin. :D

  Itse oon ajatellut myös että käydään ottamassa kunnon kuvat kun 1-vuotta tulee mittariin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan aloittaa ajoissa niin ei tule kiire! ;) Meillä pidetään juhlat todennäköisesti huhtikuun lopussa, ihanaa päästä suunnittelemaan!

   Poista
 2. Tyttärelläni myös 1v synttärit huhtikuussa ja juhlien järjestely on jo aloitettu.
  Vauvakuvat tyttärestämme otti Alice Pittacolo, jolla on studio Lauttasaaressa. Suosittelen häntä, sillä kuvat ovat upeita ja ainakin vauvakuvat olivat kohtuuhintaiset. http://www.alpi.fi/.
  1v-kuvauksen varasin Susanna Hynyselle, josta olen vaan kuullut suosituksia, mutta omaa kokemusta ei vielä ole. http://susannahynynen.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkeistä, käyn ehdottomasti tutustumassa heihin! :)

   Poista
 3. Ootkos kurkannut Rimman / Fiilistelijän pilvilinnoja blogia? Hän on hurjan taitava ja valokuvaa nykyään ihan toiminimellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, kiitos vinkistä! Oon kyllä ihastellut hänen kuviaan kanssa :)

   Poista