28. helmikuuta 2015

Perhepäivä ja SnadiStadi


Meillä oli tänään menoa Helsingissä ja päätettiin sitä ennen koko perheen voimin käydä testaamassa lasten temmellyspaikka Ruoholahdessa, nimittäin SnadiStadi! Nyt kun Milton on alkanut kävelemään, on  kivempi mennä tällaisiin paikkoihin, kun poika ei enää niin helposti jää muiden jalkoihin. Alle vuoden ikäiset lapset pääsee ilmaiseksi sisään ja aikuisilta maksu on 2 euroa (+kahvi), joten ei haitannut vaikkei meillä ollutkaan aikaa olla paikalla kuin tunti. Vuoden ikäisen lapsen sisäänpääsystä saakin jo maksaa 12 euroa, joten sitten on ehkä kannattavampaa viettää paikanpäällä useampikin tunti. 

Koska oli lauantai niin paikka oli tietysti tupaten täynnä. Hyvin me kuitenkin sekaan mahduttiin ja SnadiStadissa onkin alle 4-vuotiaille oma leikkialue, josta löytyy pallomerta, liukumäkeä, trampoliinia ja kaikkea muuta pientä kivaa. Milton oli kyllä innoissaan paikasta ja tykkäsi erityisesti trampoliinista ja sitten tuosta ensimmäisen kuvan "talosta", jonka sisälle meni mielellään majailemaan. SnadiStadistahan löytyy vaikka mitä isommillekin lapsille ja näitä pienimpiä varten löytyy myös hiekkalaatikko.

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Me käytiin viimeksi keskellä viikkoa ja saatiin olla siellä pienten alueella tytön kanssa ihan kahdestaan, mikä oli ihan kiva koska häntä vähän pelotti esim tuo pallomeri. Milton näytti viihtyvän hyvin! :) varmaan monista noista vempeleistä saakin vähän enemmän irti, jos osaa kävellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin poitsu näytti aluksi olevan vähän ihmeissään, mutta alkoi sitten kiinnostuneena tutkimaan niitä palloja :D Joo siellä oli sen verran paljon vilinää, että kontatessa olisi helposti jäänyt muiden juoksentelevien lasten alle. Vaikka onhan meilläkin tuo kävely vielä vähän horjuvaa.. :)

   Poista
 2. Ihanan kuulloinen paikka, meillä päin ei tietääkseni ole mitään vastaavaa. Hop Lop vaan ja sinne mä vielä miellän neidin vähän pieneksi. Ja toisaalta kammoan vähän ajatusta sinne menosta :D

  Aivan ihania kuvia jäbästä, hänellä oli varmasti kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Milton kyllä nautti kovasti :) Meilläkin on täällä Porvoossa Hop Lop ja siellä ei itseasiassa olla vielä edes käyty. Tykkäsin kun SnadiStadissa oli tuollainen suht iso pienten puoli :)

   Poista