23. helmikuuta 2015

Pientä uudistusta lastenhuoneeseen


Kuten näkyy, lastenhuone on kokenut pientä uudistusta ja mm. lelukori on siirtynyt olohuoneesta lastenhuoneeseen. Lelukorin entinen sijainti keittiön vieressä alkoi tuntumaan huonolta ratkaisulta, sillä meidän poitsu livisti jatkuvasti keittiön kaapeille ja päätettiin, että nyt olisi oikea aikaa aloittaa leikit ihan omassa huoneessa.

Instagramissa (@emmiyhteenkasvettu) osa näkikin jo, että jäin eilen yksin kotiin poikien lähdettyä kyläilemään ystävien luokse. Yritin käyttää tuon harvinaisen ajan tehokkaasti lukemalla tenttiin ja sisustamalla lastenhuonetta vähän uuteen uskoon.

Laittelin vähän säilytysratkaisuja uusiksi ja musta hylly vaihtoi kokonaan huonetta lastenhuoneesta meidän makuuhuoneeseen. Se ei jotenkin sopinut tuohon lastenhuoneen hempeään värimaailmaan ja sopiikin paljon paremmin meidän huoneeseen, jossa jo mustaa löytyy muutenkin. Lastenhuone sai heti kotoisamman ilmeen ja tänään aamulla ensimmäistä kertaa leikittiin siellä pojan kanssa. Hieman oli pikkumies aluksi ihmeissään, kun oli tähän asti tottunut huoneessa oikeastaan vaan nukkumaan, mutta lähti kuitenkin rohkeasti tutkimaan tuttua lelulaatikkoa.

Suunnitelmia lastenhuonetta varten olisi vielä paljon ja yksi niistä olisi hankkia yhteen nurkkaan tiipii! Ne on aivan ihania. Omat ompelutaitoni vaan ovat sen verran olemattomat, että itse en varmaan sellaista osaisi tehdä. Mutta tykkään kyllä nyt tästä valkoisen ja pastellinsävyjen värittämästä yleisilmeestä paljon, sopii mielestäni hyvin pienen lapsen huoneeseen.

Mitäs tykkäätte lastenhuoneen uudesta ilmeestä?

Kivasti olette jaksaneet osallistua tuohon sivupalkin kyselyyn, kiitos siitä! Suosituimpia aiheita ovat olleet lapsen kuulumiset ja äidin kuulumiset. Vielä olisi muutama päivä aikaa klikkailla millaisia postauksia tykkäisit blogista löytyvän. On kiva aina välillä kuulostella teidän lukijoidenkin toiveita ja mielipiteitä, olette kuitenkin niin tärkeässä osassa tätä blogia ja on kiva kirjoittaa aiheista, jotka teitä kiinnostaa.

16 kommenttia:

 1. Tosi suloinen huone! Oletko tehnyt itse tuon ikkunan edessä olevan viirinauhan? Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Viirinauhaa en ole tehnyt itse, vaan se on ostettu Hemtexistä :)

   Poista
  2. Tosi söpö! Löytyisiköhän vielä vai onko kauan kun olet hankkinut? :)

   Poista
  3. Siitä on jo vuosi kun nämä ostin, joten voi olla että niitä ei enää saa :/

   Poista
 2. Vitsi pojan huone näyttää niin kivalta <3 Mistä tuo matto on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon nyt niin tykästynyt huoneeseen <3 Matto on Askosta! :)

   Poista
 3. Vau onpa kaunista ! Ihanan avaraa ja valoisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt tulvi ihanasti just valoa sisään, niin oli pakko napsia kuvat! :)

   Poista
 4. Ihanan näköinen huone pojalla! Kumpa itselläkin olisi edes jonkun verran silmää tuolle sisustukselle.. mutta no can do.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa hakea inspiraatiota lehdistä, blogeista, Pinterestistä yms. Niin mäkin teen, niistä voi saada tosi hyviä vinkkejä! :)

   Poista