1. helmikuuta 2015

Värihaaste: HOPEA

Nyt olisi vuorossa värihaasteen toinen osa. Valitsin tällä kertaa väriksi hopean, jota meidän kodista löytyy pienissä määrin. Hopeaa meillä on muutamissa tyynyissä, valokuvakehyksissä ja peileissä sekä kylpyhuoneen säilytyspurnukassa. Kirkkaan hopean lisäksi otin tähän myös mukaan tuollaisen vähän kultaisempaankin vivahtavan sävyn, joka kuitenkin mielestäni on enemmän hopeaa.

Värihaaste näyttää käyvän joka kerta vaan haastellisemmaksi, kotimme ei nimittäin ole mitenkään erityisen värikäs! Voi siis olla, että joudun lopulta päätymään väriin, jota täällä suurimmaksi osaksi vallitsee, väriin jota suosin ylitse muiden, eli valkoiseen.


Tällä kertaa haastan mukaan Matkalla äitiyteen -blogin Ninan. Olisi kiva päästä kurkkimaan teidän sisustusta. Eli viisi väriä kodista ja viisi haastettavaa!

10 kommenttia:

 1. Hei kiitti haasteesta! :) tää onkin haastava homma, meiltä ei tosin väriä puutu mut koti on tällä hetkellä kun hullun mylly kun asutaan vähän keskellä muuttoa :D mielelläni haasteen toteutan, mutta haitanneeko jos viivytän siihen saakka että ollaan asetuttu uuteen kotiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä haittaa yhtään, tee vaan sittenkun ootte asettuneet! :)

   Poista
 2. Ihania hopeisia juttuja teidän kotona! JA vau mikä ihana hääkuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopea on kiva, tuo vähän sellasta pientä luxusta sisustukseen :) Joo tuo on yks mun suosikki meidän hääkuvista <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö ookin! Oon saanut sen lahjaksi, niitä löytyy Espanjasta :)

   Poista
 4. Oi tuo hääkuva on ihana <3 Mullakin on tämä haaste vielä toteutuksen alla, eikä meidänkään koti nyt varsinaisesti mikään väripilkku ole.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kanssa tykkään tosta kuvasta <3 Niinpä, onhan se vähän haasteellista miettiä näitä värejä, kun ei ole mitenkään värikäs koti, mutta onneksi myös valkoinen, harmaa ja beige luokitellaan väreiksi! :D

   Poista