14. helmikuuta 2015

Värihaaste: MUSTA

Värihaasteen kolmannessa osassa esittelen meidän kodin mustaa sisustusta. Osteltiin paljon mustaa vuosia sitten, kun oltiin muutettu yhteen (jostain syystä miehet tykkää aina mustasta sisustuksesta vai mitä?). Pikkuhiljaa aloin kuitenkin innostua valkoisesta väristä sisustuksessa paljon enemmän ja musta alkoi tuntua liian synkältä. Muutamia vanhoja Ikean hyllyjä meille on noilta ajoilta jäänyt, mutta muuten ollaan siirrytty asteittain aina vaaleampaan sisustukseen. Pienissä määrin musta tuo kuitenkin mun mielestä vähän särmää muuten vaaleaan sisustukseen ja siksi meiltä löytyy lisäksi jonkin verran pieniä mustia yksityiskohtia. Vanhoissa keittiön tuoleissa on yhdistetty mustaa ja ruskeaa ja niistä tykkään todella paljon. Samoin seeprakuvioinen suihkuverho on yksi suosikeistani.


Tällä kertaa haastan mukaan Lastenhuoneenkapinan Annen! Teidän kodin värit kiinnostaisi kovasti. Eli viisi väriä kodista ja viisi haastettavaa.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää :)
  Tuo tuoli on aivan ihanan näköinen, wau!! Mä olin unohtanut tän haasteen vikan osan, joten hyvä kun muistutit mua samalla siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kyllä noista keittiön tuoleista niin paljon! :)

   Poista
 2. Kiitti haasteesta, tartun tähän innolla, tosin pienellä viiveellä! Iloista viikkoa :)

  VastaaPoista