19. maaliskuuta 2015

Äiti vaihtaa vapaalle

Miltonin syntymän jälkeen olen ollut yhteensä kolme kertaa ulkona juhlimassa ystävien kanssa. Ensimmäinen kerta oli näin jälkeenpäin ajateltuna vähän liian aikaisin, Miltonin ollessa hieman vajaa kolmen kuukauden ikäinen. Poika oli voinut hyvin, mutta itselläni oli kova ikävä. Poika oli tuolloin isovanhempien kanssa yön meidän ollessa miehen kanssa yhdessä ulkona. Kaksi muuta kertaa olin sitten ihan tyttöjen kesken ja poika oli isänsä kanssa kotona.

Edellisestä kerrasta on nyt yli kolme kuukautta ja vaikka kotona vietetyt viikonloput ovatkin nykyään mitä parhainta, on silti kiva pitkästä aikaa lähteä taas. Olen viime viikkoina huomannut haaveilevani  vapaaillasta yhä enemmän ja ystävän synttärijuhlat osuivat juuri hyvään saumaan. Tällä kertaa lähdetäänkin yhdessä miehen kanssa ja Milton menee isovanhemmille yöksi. Hoitoyö tulee varmasti menemään hyvin, onhan poika muutenkin ollut paljon hoidossa. Ja onhan tuo niin reipas ja sosiaalinen lapsi muutenkin.

Pengoin tänään vaatehuoneen rekkiä ja hyllyjä miettien, että mitä ihmettä sitä oikein huomenna pukisi päällensä. Tässä jokapäiväisessä verkkarimutsilookissa mukavuus on kaiken a ja o, eikä todellakaan ole pitkään aikaan tullut hankittua minkäänlaisia biletysvaatteita. Mietin, että onkohan mulla ihan oikeasti mitään kivaa päällepantavaa ja lopulta löysin kaksi asua, jotka eniten omaa silmää miellyttivät.


Vaihtoehto numero 1: Vuonna 2012 ostettu BikBokin peplum-toppi, joka on jäänyt hyvin vähäiselle käytölle sekä ehkä maailman mukavimmat viime syksynä hankitut revityt farkut H&M:ltä. Tuo tyttömäinen peplum sopii mun mielestä tosi kivasti revittyjen farkkujen kanssa ja jotenkin fiilis tässä asussa on mukava, mutta kuitenkin ripauksella sitä juhlavuutta.


Vaihtoehto numero 2: Mun ikuinen luottomekko, ostettu vuonna 2011 Tukholman BikBokista ollessani siellä vaihto-oppilaana. Tämä on ehkä himpun verran liian lyhyt (jännä kun tuolloin vuosia sitten se ei tuntunut yhtään lyhyeltä), mutta silti niin ihana. Mekko, joka sopii vähän kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja on kaikenlisäksi todella mukava päällä. En tule varmaan koskaan kyllästymään tähän.

Nyt mulla onkin vaikeuksia valita, kumman asun puen huomenna päälle. Haluaisinkin kysyä nyt mitä mieltä te olette, tykkäättekö enemmän vaihtoehdosta 1 vai 2? Kumman sinä pukisit päällesi? Auttakaahan tätä mamaa hieman!

20 kommenttia:

 1. Ykkönen :) Ekassa kuvassa näyttää muuten ihan niin kuin sulla olisi lyhyet hiukset (ainakin näin kännykällä selatessa...) Sylle sopisi kyllä hyvin pilkka,ootko koskaan harkinnut? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä vähän näyttääkin! On mulla nuorempana joskus ollut polkkatukka, mutta nyt on ollut niin kauan pitkä että ihan lyhyeksi en kyllä raaskisi leikata.. Mutta long bobia on kyllä tullut vähän mietittyä.. :) Kiitos mielipiteestäsi!

   Poista
 2. Kyl mäki kallistun tohon ekaan.mukavaa iltaa 😃

  VastaaPoista
 3. Ykkönen on musta ihana, vielä kun lisäis joitakin koruja tai vaikka vain kellon ranteeseen koristaamaan :) Kakkonenkiln on kiva, mutta jos se tuntuu liian lyhyeltä niin se voi pilata koko illan kun joutuu nykimään alaspäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä idea, kellon voisin laittaakin! Mietin kanssa tota, että se on kamalaa jos koko ilta menee siihen nykimiseen... :D Kiitos mielipiteestä! :)

   Poista
 4. Eka vaihtoehto, mekko on mielestäni hiukan liian kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla oikeassa, onhan se aika kesäinen.. :D

   Poista
 5. Mäkin tykkään numerosta 1, aivan ihana yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, ykköseen lopulta päädyinkin! :)

   Poista
 6. Ykkönen miellyttää minun silmiäni!! :) Vaikka taidat olla menossa jo ;) Hauskaa iltaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ykkönen lopulta osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi omastakin mielestä! :)

   Poista
 7. Ihanat asut molemmat, mutta lempparini on tuo ensimmäinen asuvaihtoehto. Hauskaa vapaailtaa! :) Täällä pojat menevät pian ensimmäistä kertaa yhdessä yökylään, iiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, oli kyllä kivaa! Hyvin tulee varmasti menemään teilläkin yökyläily! :)

   Poista
 8. Ykkonen! :) Pitäisi varmaan repiä jotkut omat housut, kun ei tule käytettyä tavallisia sinisiä farkkuja, mutta tommoset revityt on niin mageet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon nyt niin tykästynyt näihin revittyihin! Varsinkin nyt kun tulee kevät niin näitä tarkenee taas käyttääkin.. :)

   Poista