23. maaliskuuta 2015

Lähtökuopissa + pipoarvonnan voittaja


Täällä sitä ollaan, valmiina lähtöön. En oikein meinaa saada mitään järkevää tehdyksi, koska jännittää niin paljon. Käytiin juuri Miltonin kanssa ostamassa kasa lastenruokaa mukaan koneeseen ja muita vielä puuttuvia tarpeellisia juttuja. Ollaan pyykätty miljoona koneellista pyykkiä ja vaatteet on nyt pinottu valmiiksi pakkausta varten. En tosin kuulemma saa siirtää vaatteita matkalaukkuihin ennenkuin mies tulee kotiin, koska hän haluaa käydä muistilistansa kanssa läpi mitä laitetaan mihinkin laukkuun. Ai mitenniin järjestelmällinen.. Toisaalta hyvä, että meidän perheessä on joku joka huolehtii, itse kun unohdan aina puolet jutuista kotiin, kun heittelen laukkuun mitä sattuu.


Luulen, että joudun vähän karsimaan tuosta omasta vaatepinostani, en ehkä tarvitse kuusia kenkiä mukaan? Se on luvannut vähän huonompaa keliä meidän ensimmäisille lomapäiville, joten me todennäköisesti hyödynnetään ne päivät ostoskeskuksissa kierrellen. Voi siis olla, että ei tarvitse ihan noin montaa kenkäparia kantaa täältä mukana tai sitten niitä on takaisin Suomeen palatessa tuplamäärät..


On se vaan jännää miten tämä lapsen kanssa matkustaminen voi jännittää niin paljon enemmän. Häämatkallekin lähdettiin toissakesänä tosta noin vaan ilman, että oltiin juuri edes keritty koko matkaa miettiä. Toissayönä näin kaikenlaisia unia, joissa olin muunmuassa unohtanut kaikki vaipat ja lastenruoat kotiin ja lentokentällä säntäilin yksin taxfreessä viime tingassa purkkiruokia keräillen huomatakseni hetken päästä, että sekä kone että matkakumppanini olivat jo kerinneet lähteä ja jäin yksin seisomaan lentokentälle ruokien ja vaippapaketin kanssa. Huh. Tämä on myöskin ensimmäinen kerta kun matkustetaan miehen kanssa yhdessä kahden viikon reissulle, yleensä ollaan aina oltu lyhyempiä aikoja. On kyllä ihanaa, kun ei heti tarvitse alkaa miettimään kotiinpaluuta, vaan voi rauhassa nauttia lomasta ihan kunnolla.

Blogi tulee päivittymään nyt reissun aikana hieman harvemmin mitä yleensä, koska tarkoitus olisi viettää mahdollisimman vähän aikaa tietokoneella. Yritän kuitenkin tulla kertoilemaan teille kuulumisia muutamaan otteeseen ja lisäksi olen kirjoitellut joitain postauksia valmiiksi ihan muihinkin aiheisiin liittyen, jottei blogi aivan hiljenisi normaalista postaustahdista. Lisäksi suosittelen vielä seuraamaan meitä Instagramissa sekä Facebookissa, joita tulee varmasti puhelimella vähän helpommin päiviteltyä.

Silverjunglen pipoarvonta päättyi myös torstaina ja valitsemansa pipon voitti itselleen tällä kertaa Anne! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. 

14 kommenttia:

 1. Hurjan hauskaa reissua! Koittakaahan rentoutua. :)

  VastaaPoista
 2. Jee, ilahduttavaa kun arpaonni suosi! Oikein kivaa reissua sekä ihanaa loma-aikaa perheen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää lomaa teille! Hyvin se menee lapsen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Olga! Varmasti menee hyvin, alku ainakin vaikuttaa lupaavalta :)

   Poista
 4. Hyvää matkaa! Kaksi viikkoa lämmössä rentoutuen kuulostaa kyllä ihanalta! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa teille, älä stressaa turhaan, kaikki menee hyvin ja omalla painollaan, lapsen kanssa on ihanaa matkustaa! Lapset tuo niin paljon enemmän sisältöä matkaan :)

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, tuo on totta että ihan uudenlaista sisältöä saa matkusteluun kun on lapsia mukana :) Kiitos!!

   Poista