7. maaliskuuta 2015

Mikä siinä Gugguussa oikein viehättää?

Torstaina tuli Gugguulta tämän kevään drop2 ja muutama äiti taisi tuolla verkkokaupan puolella aika valppaana jo kytätä tasan klo 10, minä mukaanluettuna.. Tilaukseen lähti minttua ja mustaa ja sain kuin sainkin haluamani tuotteet oikeassa koossa ennenkuin ne oli jo myyty loppuun. Mikä saa äidit hurahtamaan tähän vaatemerkkiin, jonka suosio vaan jatkaa kasvamistaan? 

Ensimmäisiä kertoja Gugguun vaatteisiin törmätessäni katselin, että onpas kivoja yksinkertaisia, mutta hyvännäköisiä vaatteita. Sitten katsoin hintaa, ohhoh. Ihan liikaa ja vielä lastenvaatteista, joita saa jatkuvasti uusia isommissa koissa. Tutustuttuani kuitenkin merkkiin tarkemmin ja huomattuani, että jälleenmyyntiarvo Gugguun vaatteilla on paljon suurempi kuin monella muulla merkillä, uskaltauduin ostamaan ensimmäisen Gugguu-vaatteen. Löysin alesta pojalle paidan ja muutaman kuukauden päästä huomasin tilanneeni Gugguun sivuilta jumpsuitin.

Ja niin minäkin sitten hurahdin. Vaatteiden laatu on todella hyvää ja useista pesuista huolimatta muoto tai kangas ei ole mennyt miksikään. Lohduttavaa on myös ajatus, että käytetyistä Gugguun vaatteista saa myöhemmin myytäessä helposti 70% alkuperäishinnasta. Sen verran hintavia nuo jumpsuitit kuitenkin ovat, että päätin etten kyllä osta uutta ennenkuin vanha on jäänyt pieneksi. Sen sijaan muita vaatteita lähti meillä nyt tilaukseen. Pojan tämänhetkinen vaatekoko on siinä 80-86 välillä, mutta koska Gugguun vaatteet ovat kapeaa mitoitusta, tilasin nyt hieman reilun koon 92 ja toiveissa olisi pystyä käyttämään näitä melko pitkään. Tilasin mintun trikoopaidan, minttu-mustat legginsit ja mustat pantsit. Ja ihaniahan ne on, jo nyt tekisi mieli hankkia lisää! Olen kyllä nyt toistaiseksi ostolakossa...


Mitä sanotte Gugguun vaatteista, YES or NO? Lähtikö tämän viikon uutuksia tilaukseen?

10 kommenttia:

 1. Täällä myös yksi Gugguu fani ! :) Olin viittä yli 10 verkkokaupassa ja juurikin nuo mustasiniset leggarit olivat jo loppuneet meidän koossa ja muutamassa isommassakin koossa, jotka olisin kelpuuttanut :( Ehkä niitä saadaan vielä jossain vaiheessa lisää :) Mutta Gugguun vaatteet on kyllä vaan niin ihania<3 Vaikkakin aika hintavia, mutta meillä on ollut yhdet leggarit käytössä paljon yli puoli vuotta ja ovat vielä kuin uudet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä legginsit taisi joo olla aika suositut ja sitä vähän aavistelinkin, kun olin kytiksellä koneella klikkailemassa. Toivottavasti niitä tulee vielä lisää, niin saisitte tekin omat :) Kannattaa katsastaa esim. Facebookin Gugguu-kirppiksiä, jos joku vaikka siellä noita legginsejä myisi :) Joo näissä kyllä laatu on niin hyvää, vaikka vähän maksavatkin!

   Poista
 2. Kivojahan ne on kaikki vaatteet, mutta itse olen pysynyt vielä suht edullisissa vaatteissa ja uusissa. Tosin ulkovaatteet on sitten ne joihin panostetaan enemmän. En ole lasten vaatteissa merkkiuskollinen, kun jälleenmyyntiarvo on se minkä ostaja on suostuisa maksamaan ja nehä pitäs aina antaa melkein ilmasin muuten jää lojuu kaappiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostan kyllä paljon vaatteita esim. h&m:ltä ja lindexiltä, mitkä on kivoja ja pysyneet ihan hyvässä kunnossakin! Tuo on totta, että käytetyistä vaatteista saa harvoin paljoa rahaa myydessä, mutta esim. tämä merkki tuntuu olevan sellainen että ainakin netissä saa tosi hyvin takaisin siitä mitä on itse maksanut! :)

   Poista
 3. Todellakin, yksi hurahtanut täälläkin! Molemmille pojille tilasin minttu-mustat leggarit sekä trikoiset yläosat mintun värissä. Laatuun ja jälleenmyyntiarvoon olen myös oikein tyytyväinen, ulkonäöltään ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania! Aina ihastelen sun blogissa teidän poikien Gugguu-vaatteita ;)

   Poista
 4. Merkki ei ole minulle tuttu, mutta laatuun satsaan, tosin enemmän ulkovaatteiden kohdalla. Söpöja vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä kivoja! Meilläkin enimmäkseen satsataan laatuun tuolla ulkovaatteiden puolella, mutta nyt olen alkanut pikkuhiljaa satsata myös sisävaatteisiin. Vaikkakin edelleen monia halpojakin lastenvaatteita ostelen! :)

   Poista
 5. Tätä merkkiä minäkin olet katsellut ja pohtinut ostaakko vai ei :D Vielä olen malttanut vaikka tuo minttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aluksi pohdin ja pohdin, mutta sitten kun menin sen ensimmäisen jumpsuitin pojalle hankkimaan niin se oli sitten menoa.. :D

   Poista