16. maaliskuuta 2015

Oi mikä viikonloppu ja välikausihaalarin testausta

Viikonloppu oli juuri täydellinen, yhdessäoloa perheen kesken ilman kiireen kiirettä. Nautittiin auringosta täysin rinnoin ja vietettiin paljon aikaa ulkona. Meillä on tapana käydä lauantaisin syömässä jossain ja nyt oli minun vuoroni päättää mihin suunnattaisiin. Valintani ei ollut kovinkaan yllättävä, sillä päädyimme syömään sushia, ehdoton lempparini. Ruoan jälkeen käveltiin vanhassa kaupungissa ja imettiin itseemme aurinkoa. Loppupäivä vierähtikin sitten kotona Miltonin kanssa leikkien ja illalla ihan kotisohvalla köllötellen. Meillä on nykyään tapana lauantai-iltaisin pojan mentyä nukkumaan syödä ruokaa, juoda yhdet oluet ja katsoa yhdessä jokin elokuva. Siinä missä ennen tuli vietettyä lauantai-illat bilemeiningeissä, on nykyään ihan parasta olla ihan vaan kotona.


Sunnuntaina ajeltiin maalle miehen vanhemmille ulkoilemaan. Päivä oli todella lämmin. Miltonin uusi PompDeLuxin välikausihaalarikin pääsi ensitestiin ja selkeästi toisen oli paljon helpompi liikkua kevyellä haalarilla toppahaalarin sijaan. Viime viikon flunssaisuuden takia puin pojalle vielä villapuvun haalarin alle, mitä tuskin olisi kuitenkaan tarvittu, tuossa kun on fleecesisälmys ja aurinko porotti todella lämpimästi.


Melkein luulin eilen itsekin saavani flunssan, salitreeni kulki illalla todella huonosti ja muutenkin olo oli aivan vetämätön. Ilmeisesti se oli kuitenkin jotain tämän yhtäkkisen aurinkoyliannostuksen aiheuttamaa kevätväsymystä (sellaistakin voi kuulemma tulla) sillä nyt on taas ihan eri ääni kellossa. Yön yli nukuttuani on ihanan levännyt olo ja hyvä niin, sillä tällä viikolla on paljon menoja ja tekemistä ennen ensiviikon jänniä hetkiä.

Miten teillä sujui viikonloppu?

13 kommenttia:

 1. Tyylikäs pikku-ulkoilija! Oli kyllä kieltämättä mahtavat kelit, ja aurinkoloma sen kun kasvoi vaan ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Joo lomakuume kyllä kasvaa vaan koko ajan!! :)

   Poista
 3. Miltonilla on ihana kevättyyli :) Täällä viikonloppu meni valitettavasti sairastaessa ja edelleen jatketaan. Tylsää kun menee kauniita päiviä hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että teillä on sairasteltu.. Meilläkin meni viime viikko muuten sairastellessa, mutta viikonloppuna alkoi flunssa onneksi jo kaikota. Mutta onneksi tässä pitäisi vielä näitä aurinkoisia päiviä tulla, niin tekin pääsette toivottavasti niistä nauttimaan! :)

   Poista
 4. Ihanasti aurinko pilkottaa kuvista ja ihana pikkumies tietty kans<3 :)
  Meidän viikonloppu sujui synttärimeiningeissä, mutta kerettiin onneksi mekin nauttia ulkoilmasta ja viettää rauhallista aikaa perheen kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin kanssa näihin kuviin tosi paljon! :)
   Kiva, että tekin kerkesitte myös rentoutua, vaikka varmasti ollut hulinaa synttäreiden järkkäämisessä :)

   Poista
 5. Mäkin oo huomannut, että lapsi tykkää olla ulkona ihan eritavalla kun laittaa vähän ohuemman haalarin päälle. Pitäisi vielä tehdä tai löytää jostain sellaset hanskat, joilla saa otteen kaikista aarteista, mitä maasta löytyy.
  Aurinkolaseja en ole kyllä saanut pysymään mimmin päässä millään! teillä on näköjään onnistuttu siinä ihan hyvin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltonilla joo pysyy ihmeen hyvin aurinkolasit päässä ulkona, on varmaan niin paljon muuta ihmeteltävää :) Meillä on yhdet sormikkaat odottamassa kevättä, mutta nytkun on vielä vähän kosteeta maa jokapuolella niin täytyy vielä pitää tuollaisia vedenpitäviä tumppuja, eihän niillä kyllä oikeen meinaa saada otetta mistään!

   Poista